חופש או לא חופש (תינוקת ללא חולצה(:)

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ביתי המתוקה בת חודשיים וחצי

• הוסף לסימניות
צבעים חזקים וטובים,
משהו בתנוחה של התינוקת - לא עושה טוב - לא לה ולא לתמונה

• הוסף לסימניות
איזה בובה!!!!

בלעה"ר

• הוסף לסימניות
הטיטול מוזנח מידי בשביל כזה סטייל!
ההיתי מלבישה לה, איזה מיכנס קצר נגיד בצבע כסף...

• הוסף לסימניות
אויש ציבי היא מותק בלעה"ר. היא דומה למיכלי! :)
תתחדשי על הספה!
התנוחה באמת נראית לא נוחה לה ולכן גם לא מחמיאה.
ובקשר למכנס זה אכן נשמע עדיף.

בכל מקרה, תמונה מקסימה והילדונה מתוקה.
הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
מותק!
אם כי הפוזה נראית כמו חופשה באזיקים. (או בשלשלאות)

• הוסף לסימניות
איזה קטעים עם כולכם
כשצילמתי עשיתי המון תנוחות ואפשרויות ומחקתי הכל כי רק זה היה נראה לי תנוחה נוחה ונינוחה
היה לה ממש נוח והיא היתה בשיא הרוגע והכיף בתנוחה הזאת ממש לא היה נראה לי כמוכם
לגבי הטיטול מסכימה איתכם פשוט לא היה לי חצאית או משהו אחר שמתאים לי אז החלטתי להשאיר עם טיטול ות'אמת לא עשה לי הרגשה של מוזנח אבל פחות יפה זה כן
בכל אופן תודה לכולכם

• הוסף לסימניות
ציבי תתחדשי על הספה. היא מהממת!
איך היא גדלה בלעה"ר

• הוסף לסימניות
ציבי הספה ממש יפה תתחדשי!
הבת שלך בובה!!!

• הוסף לסימניות
ציבי היא בובהה...!!
הכרס שלה משהו....... :)

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות מאוד!
כמו שאמרו לשנות תנוחה ולכסות הטיטול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה