דרוש מידע חוץ במתמטיקה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על אתר עם שאלוני חוצים (- לא בגרויות) או שיש לו חוצים משנים קודמות.
מדובר על 4 יחידות אבל גם 3 יחידות יהיה טוב או אתר שנותן הסברים במתמטיקה.
תודה מראש:eek::eek::eek:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי מה להציע.
ניתן לפנות אלי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא מכירה אתר עם חומר של חוצים
לי היה אתר כזה אבל יצא מכלל שימוש

• הוסף לסימניות
הספרים של יואל גבע - מסבירים מצוין את החומר,
וחוצים משנים קודמות צריך להיות לכל תלמידת יא שלומדת בסמינר שעושה חוצים ולא בגרויות.
(משהו אחד לא ברור לי - לא ידוע לי שבחוצים יש 4 ו3 יחידות לפי איך שידוע לי יש רק חוץ אחד והחזקות ניגשות לכולו והפחות טובות ניגשות רק לחלקים א' וב' )

• הוסף לסימניות
הספרים של יואל גבע - מסבירים מצוין את החומר,
וחוצים משנים קודמות צריך להיות לכל תלמידת יא שלומדת בסמינר שעושה חוצים ולא בגרויות.
(משהו אחד לא ברור לי - לא ידוע לי שבחוצים יש 4 ו3 יחידות לפי איך שידוע לי יש רק חוץ אחד והחזקות ניגשות לכולו והפחות טובות ניגשות רק לחלקים א' וב' )
הספרים של יואל גבע אכן מסבירים את החומר, אך אינם מהווים תחליף ללמידה ממורה. לעיתים הם אפילו מסבכים...
הערה נוספת: כיום רוב התיכונים עורכים את מבחן החוץ במתמטיקה בכיתה י"ב ולא י"א.
בחוץ אין 3 או 4 יחידות. יש שלושה חלקים, ויש בנות שאינן ניגשות לחלק ג' כלל.

• הוסף לסימניות
נכון
אבל החוץ הוא על חומר של 4 יחידות בגרות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חוץ מוכר במשרד החינוך כמו 3 יח"ל.
יש נושאים שנלמדים ברמה גבוהה כמו 4 יח"ל אבל לא לומדים בכלל דיפרנצילי ואינטגרלי שזה חלק נכבד בבגרות של 4 יח"ל. (אולי זה השתנה?)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה