חוצפה ישראלית!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1173602:
לא ברור. לי 3000 דקות לכל היעדים. כנראה הטלפון נשאר דלוק והלכו 700 ש"ח. זה הזוי.

מה שמעצבן בהוט זה שלכל אחד הם אומרים משהו אחר. נציג אחד אומר שזוהי התכנית הזולה ביותר ופתאום מתברר שגיסתי דיברה עם אחד אחר ונתן לה משהו הרבה יותר זול.
רגע, זו תוכנית חדשה שהוגבלה רק לשנה, לא?
לפי מה שידוע לי, רק התוכנית של ה2000 דקות ששווקה בראשית ימי הוט לא הוגבלה בזמן.

ובעניין ה700 שקל - המקום ימלא חסרונך.
זו הרגשה מתסכלת:eek:

• הוסף לסימניות
לא ברור, התכנית ההיא שנתנו ללא הגבלה הבטיחו שזה אוטומטית יחזור למחיר הקודם ותכל'ס הם לא נתנו גם לאחר מו"מ.
כמה את משלמת על 2000+3000? אני אדרוש את זה אולי, אם כי מתחשק לי מאוד לעבור לחופשי, כי מה שקורה הוא שאמנם יש דקות חינם אבל ברגע שעוברים אותם הם גובים סכומים הזויים על כל מיני דברים שאין דרך להתמודד מולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1173650:
לא ברור, התכנית ההיא שנתנו ללא הגבלה הבטיחו שזה אוטומטית יחזור למחיר הקודם ותכל'ס הם לא נתנו גם לאחר מו"מ.
כמה את משלמת על 2000+3000? אני אדרוש את זה אולי, אם כי מתחשק לי מאוד לעבור לחופשי, כי מה שקורה הוא שאמנם יש דקות חינם אבל ברגע שעוברים אותם הם גובים סכומים הזויים על כל מיני דברים שאין דרך להתמודד מולם.
אמרו לך שזה יחזור?
כי לי אמרו שלא, וזו הסיבה שלא עברתי לתוכנית הזו (היה נראה לי שזו דרך בשבילם להוציא אנשים מהתוכנית של 2000 דקות ולהכריח אותם בהמשך להכנס למסלולים יותר ריווחיים לחברה)

אין לי 2000+3000 אלא 2000 (התוכנית ששיווקו בהתחלה).

• הוסף לסימניות
אה, הבנתי, אזזו לא תכנית טובה יותר בשבילי, כי אנחנו עוברים את ה2000.

• הוסף לסימניות
טוב, עידכון!!!

פניתי וביקשתי פירוט שיחות. הבטיחו תוך כמה ימי עסקים, הגיע כמובן האיחור משמעותי, עברתי עליו, כמיטב המסורת עשרות דפים, לא ברורים, המוני עמלות, חיובים כאלה וכאלה וכו' וכו', צריך לעשות דוקטורט על החומר הזה...
עוברים כמה וכמה ימים ואני עוד בתוך הבלאגן הזה והנה חיוב נוסף בערך באותו סכום. מסתבר שזה שוב הוט. מה עושים איתם? יש כאן מישהו שמתמצא בנבכי החוק והחיובים הנ"ל ויוכל לייעץ לי או לבדוק את הפרוט??
תודה!!

• הוסף לסימניות
תשלחי להם מכתב חריף
עם העתק למשרד התקשורת.
הם ירוצו אחריך על ארבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1188465:
טוב, עידכון!!!

פניתי וביקשתי פירוט שיחות. הבטיחו תוך כמה ימי עסקים, הגיע כמובן האיחור משמעותי, עברתי עליו, כמיטב המסורת עשרות דפים, לא ברורים, המוני עמלות, חיובים כאלה וכאלה וכו' וכו', צריך לעשות דוקטורט על החומר הזה...
עוברים כמה וכמה ימים ואני עוד בתוך הבלאגן הזה והנה חיוב נוסף בערך באותו סכום. מסתבר שזה שוב הוט. מה עושים איתם? יש כאן מישהו שמתמצא בנבכי החוק והחיובים הנ"ל ויוכל לייעץ לי או לבדוק את הפרוט??
תודה!!
לא יודעת מה לייעץ לך אני רק יכולה להוסיף להגיד שגם אותי חייבו בסוף בעוד 80 שקל על חודש שבו הייתי כבר מנותקת מהתשתית שלהם(למי שזכור האשכול שפתחתי שבסופו כתבתי שהבטיחו לא לחייב וחייבו...) אני מקווה אם כי ממש לא בטוחה שזה יגמר בזה,כי כבר נאלצתי "לתרום" להם סכומים גדולים יותר בעבר כי אי אפשר לצאת איתם ראש אם אין לך המוווון זמן מיותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1188465:
טוב, עידכון!!!פניתי וביקשתי פירוט שיחות. הבטיחו תוך כמה ימי עסקים, הגיע כמובן האיחור משמעותי, עברתי עליו, כמיטב המסורת עשרות דפים, לא ברורים, המוני עמלות, חיובים כאלה וכאלה וכו' וכו', צריך לעשות דוקטורט על החומר הזה...
תודה!!

לפי דברייך נשמע כך:
*לפני שנה עברת לתוכנית של 3000 דקות בחודש במחיר של 60 ש"ח לחודש.
[כנראה שלא אמרו לך אז על הגבלת הדקות, או שכתבו בקטן בהסכם [שלא נתנו לך אותו?], שבעת ההצטרפות התכנית היא ללא הגבלה, ולאחר שנה יש הגבלה של 3000 דקות.]
*חודש שעבר חרגת ועברת בהרבה את מכסת ה3000 דקות , ולכן שילמת להם כ740 ש"ח יותר...
*ביקשת פרוט שיחות... אבל בינתיים המשכת לחגוג ולדבר כאילו לא הגבילו אותך??

פיתרון: לעזוב את הוט ולעבור לחברת תקשורת שתתן לך שרות ללא הגבלה.
עוד פיתרון: לעשות עוד קו נייח או נייד שגם בו תהיה לך חבילת דקות מכובדת, וכך תוכלי להמשיך ולדבר בכמות כזו....
מעשית: למיטב ידיעתי אשכולות כאלו צצים כל הזמן, כל החברות מגבילות (פתאום!) את ה"ללא הגבלה" לכמות של "שימוש סביר".
מה הכוונה שימוש סביר? גם לחברות עצמם אין הגדרה!! כך שכל אחד יכול ליפול פתאום עם חיוב מוגדל כי לדעת הפקיד הוא ניצל את החבילה לשימוש לא חריג.

וטיפ קטן: בהרבה מחברות התקשרות יש אפשרות של לקבל את החשבון למייל + שרות של קבלת פרוט שיחות בחינם. שווה ונח!

ועוד נקודה לבדיקה: בדקי בצורה יסודית את פרוט השיחות, יתכן שתמצאי שם מס' אחד שהשיחה אליו יקרה במיוחד כמו 1900 לסוגיהם או מס' המקושר לחו"ל... או שאולי אחד השכנים הצליח להתחבר על הפס שלכם. או שהביביסיטר התקשרה ל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;1174076:
כשתנסי לצאת משם... תראי מה קורה...

נראה לי שכל החברות מומחים לעשות בעיות כשרוצים להתנתק מהם.
גם אנחנו לאחר שהתנתקנו מ012, פשוט חייבו את הכרטיס אשראי עוד פעמיים, כמובן התקשרנו, אמרו שיבדקו, יחזרו, וכמובן עד הרגע הזה לא חזרו אלינו (4 שנים) וכמו עוד הרבה לקוחות התייאשנו, ומבחינתם שיטת ה"הצלחתי" - באמת הצליחה.......
אני עכשיו בנטוויזן - מרוצה מאוד מהשירות - אבל שמעתי מחברותי שגם מהם סיוט להתנתק.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1188608:
נראה לי שכל החברות מומחים לעשות בעיות כשרוצים להתנתק מהם.
גם אנחנו לאחר שהתנתקנו מ012, פשוט חייבו את הכרטיס אשראי עוד פעמיים, כמובן התקשרנו, אמרו שיבדקו, יחזרו, וכמובן עד הרגע הזה לא חזרו אלינו (4 שנים) וכמו עוד הרבה לקוחות התייאשנו, ומבחינתם שיטת ה"הצלחתי" - באמת הצליחה.......
אני עכשיו בנטוויזן - מרוצה מאוד מהשירות - אבל שמעתי מחברותי שגם מהם סיוט להתנתק.....
מתקשרים אל כרטיס האשראי ומבטלים...

• הוסף לסימניות
טוב, אז ככה-

נכתב ע"י sh12;1188588:
לפי דברייך נשמע כך:
*לפני שנה עברת לתוכנית של 3000 דקות בחודש במחיר של 60 ש"ח לחודש. 100 ש"ח לצערי
[כנראה שלא אמרו לך אז על הגבלת הדקות, או שכתבו בקטן בהסכם [שלא נתנו לך אותו?], שבעת ההצטרפות התכנית היא ללא הגבלה, ולאחר שנה יש הגבלה של 3000 דקות.]
*חודש שעבר חרגת ועברת בהרבה את מכסת ה3000 דקות , ולכן שילמת להם כ740 ש"ח יותר... הבעיה היא שהחלפתי מסלול כבר לפני דיי זמן והחשבונות נשארו בערך אותו הדבר, איך תיתכן קפיצה פתאומית כזו? עוד 600 ש"ח??? זה מטורף
*ביקשת פרוט שיחות... אבל בינתיים המשכת לחגוג ולדבר כאילו לא הגבילו אותך?? בכלל לא, הרי את החיוב מקבלים רק חודש אחרי סוף התקופת שלו, כן? אז בעצם כשקיבלתי את החיוב כבר הייתי בסוף חודש נוסף של שיחות, ללא ידיעתי.חוץ מזה ברור לי שלא עשיתי שיחות בכמות משמעותית יותר, אז פה השאלה הגדולה.

פיתרון: לעזוב את הוט ולעבור לחברת תקשורת שתתן לך שרות ללא הגבלה.
נכון. השאלה מה אני עושה עם 1200 ש"ח שגבו ממני? איך אפשר לעלות על מה שהם עשו שם? אני לא הצלחתי לעקוב בתוך החשבונות האינסופיים האלה.
עוד פיתרון: לעשות עוד קו נייח או נייד שגם בו תהיה לך חבילת דקות מכובדת, וכך תוכלי להמשיך ולדבר בכמות כזו....
מעשית: למיטב ידיעתי אשכולות כאלו צצים כל הזמן, כל החברות מגבילות (פתאום!) את ה"ללא הגבלה" לכמות של "שימוש סביר".
מה הכוונה שימוש סביר? גם לחברות עצמם אין הגדרה!! כך שכל אחד יכול ליפול פתאום עם חיוב מוגדל כי לדעת הפקיד הוא ניצל את החבילה לשימוש לא חריג.
מה עושים???

וטיפ קטן: בהרבה מחברות התקשרות יש אפשרות של לקבל את החשבון למייל + שרות של קבלת פרוט שיחות בחינם. שווה ונח!

ועוד נקודה לבדיקה: בדקי בצורה יסודית את פרוט השיחות, יתכן שתמצאי שם מס' אחד שהשיחה אליו יקרה במיוחד כמו 1900 לסוגיהם או מס' המקושר לחו"ל... או שאולי אחד השכנים הצליח להתחבר על הפס שלכם. או שהביביסיטר התקשרה ל...
ניסיתי וטבעתי בחשבון ההזוי, אני מחפשת מומחה לחשבונות תקשורת...

ותודה לכל המפנים מזמנם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1188736:
טוב, אז ככה-

ותודה לכל המפנים מזמנם..

תוכלי לשלוח לי אם תרצי
לא מומחית אבל מנוסה :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה