דרוש מידע חוצפה של דואר ישראל?

• הוסף לסימניות
הזמנתי לפני תקופה מאלי אקספרס מוצר כל שהוא, לא קיבלתי שום הודעה, והנה אתמול זה ההודעה שאני מקבל
1666298831193.png

שימו לב: יש לאסוף תוך 2 ימי עסקים וגם זה עם קביעת תור מראש!
מה זה?!
חוצפה של הדואר או טעות שלי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי כזאת הודעה על פריט מנקסט שהוזמן שבוע קודם

• הוסף לסימניות
הזמנתי לפני תקופה מאלי אקספרס מוצר כל שהוא, לא קיבלתי שום הודעה, והנה אתמול זה ההודעה שאני מקבל
צפה בקובץ המצורף 1226160
שימו לב: יש לאסוף תוך 2 ימי עסקים וגם זה עם קביעת תור מראש!
מה זה?!
חוצפה של הדואר או טעות שלי?
הם *מבקשים* לאסוף תוך יומים
אבל מחזירים לשולח רק אחרי 14 יום

• הוסף לסימניות
הם *מבקשים* לאסוף תוך יומים
אבל מחזירים לשולח רק אחרי 14 יום
נכון גם לי זה קרה שכתבו לי לבוא לאסוף תוך 2 ימים וכשהגעתי שאלתי בדואר מה הקטע והיא אמרה לי שזה לא מדוייק. מחזירים לשולח אחרי 14 יום פשוט רוצים שתבואי כמה שיותר מהר.

• הוסף לסימניות
דואר ישראל חייבים דחוףףףף לשפר את ההתנהלות שלהם-
גמני כמותכן סובלת מהיחס...
(עד לאחרונה - כעת יש לי חברה שעובדת שם- כל פעם היא מביאה לי את החבילה לידיים;))

• הוסף לסימניות
ני לא קיבלתי מוצר, באתר המעקב כתוב שנשלחה הודעה ולא הגענו ולכן זה נשלח חזרה למוכר
כמובן המוכר מתנער מהחזר
יש משהו לעשות?

• הוסף לסימניות
זה קרה לי גם, אבל לאחר חודש וחצי בערך הם נזכרו לשלוח אלינו שוב
יש להתאזר בסבלנות איתם, זה המצב...
(או שזה רק אצלי היה כך?!..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה