חורים בבגדים

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני מגלה המון חורים בבגדים
האם יכול להיות שמכונת כביסה תיצור חורים בבגדים?
מישהו נתקל בבעיה?

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
ליטפתי את כל תוף המכונה והוא חלק למשעי, מעניין מה זה יכול להיות.
האם ידוע לך אם ניתן לתקן או שהלך על המכונה?

• הוסף לסימניות
ומה עושים אם מגלים פתאום רק על החולצות של הבעל - נקודות קטנות של חלודה? על הבגדים של הילדים אין כלום???? יש תשובה?

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי. אולי יש בין הבגדים אחד עם רוכסן חד, או תיק תק שקורע את השאר?

• הוסף לסימניות
לחורים, כדאי לרסס בארונות k600 של סנו, אולי יש בארון עש.

• הוסף לסימניות
עש? אמאלה! חשבתי שיש את זה רק בספרים או בארונות עתיקים.
יכול להיות עש בארונות חדשים??

נוי- רעיון! אנסה לבדוק את זה.

גם את החלודה היה לי בזמנו-
הטכנאי אמר לי להפעיל מכונה ריקה הרתחה עם בקבוק חומץ. מאז זה נגמר.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים זה קרה לי (חורים קטנים בבד) משילוב של ריסוס אוקסיג'ן וא. כביסה אריאל,
לאחרונה, אולי החליפו משהו בחומר, וזה כבר לא קורה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיה הנ"ל ונראה לי שזה מאבקת כביסה אריאל. כרגע החלפתי א. כביסה.

• הוסף לסימניות
מיבש כביסה מחורר את הבגדים פעמים רבות- אבל תראי אם זה משחיקה או חרירים של כרסום- זה לא אמור להראות אותו דבר...

• הוסף לסימניות
לאחותי היה חורים בבדי טריקו, מהמכונה. היא כיבסה את הבגדים המועדים בתוך ציפית עד שהיא שהמכונה שבקה.

• הוסף לסימניות
אני באמת משתמשת באריאל בחצי שנה האחרונה.
מעניין.

• הוסף לסימניות
אני לא משתמשת באריאל ויש לי את אותה בעיה-
חורים בעיקר במגבות, מישהי האירה את עיניי שאולי
זה ממהירות גבוהה של הסחיטות (יש כפתור שבלחיצה עליו קובעים מס' סיבובים גבוה יותר של המכונה בזמן סחיטה- 1000/400 בדקה או משהו כזה...)
אני לא יודעת לומר אם זה נכון כי החורים נשארו כשהיו ולא שמתי לב במיוחד
אם המצב השתנה מאז... ובכ"ז כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
אני כבר ה-מון זמן משתמשת רק באריאל ולא קרה לי כזה דבר... כך שלא נראלי שהבעיה בא. כביסה.
לדעתי זה משו במכונה.

• הוסף לסימניות
לגבי הבעיה בחולצות של הגברים, אצלנו הייתה בעיה שכל החולצות קיבלו טשעפים באזור מסויים וכולם באותו אזור, ג"כ תלינו את הבעיה בתחילה במכונה ולבסוף גילינו שהמקור לחיספוס הוא התוית שמוצמדת על הכיס הפנימי בחליפה! הורדנו את התויות והבעיה נפתרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה