חורים לעגילי בלי אקדח

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לעשות חורים לעגילים בלי אקדח (רק עם העגיל עצמו) בבני ברק.

• הוסף לסימניות
הפי שופ מול גן ורשא
רותי הלר ברבי עקיבא ליד אלישע

• הוסף לסימניות
אצל יפית קוסמטיקס בגן ורשא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;1286384:

ממליץ מאוד על רותי הלר ערב שבועות עשינו לבת שלנו בת חודש וחצי .
054-8433707 רבי עקיבא 154 בני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;1286384:
הפי שופ מול גן ורשא

הפי שופ עושה רק עם עגילים מיוחדים שהיא מוכרת ואני מחפשת מישהו שיעשה לכלה בעיגילים לא של ילדות קטנות.

• הוסף לסימניות
כולם עושים בעגילים מיוחדים
מדובר בעגילים שהחלק התחתון שלהם מאד חד
ואלו שנקראים בלי אקדח, מגיעים במארז קפיצי (מעין אקדח חד פעמי) שנסגר על האוזן ויוצר את החור
אבל אפשר אח"כ להחליף לעגיל אחר
ולהקפיד על חיטוי

אני רכשתי אותם לבד ועשיתי לביתי (שפחדה) את החור בבית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נדנדה;1287776:
אני מחפשת מישהו שיעשה לכלה בעיגילים לא של ילדות קטנות.

אני בזמנו עשיתי כך אצל צורף -חנות תכשיטי זהב בירושלים.
אז לא יודעת מי עושה כך בבני ברק
אבל את צריכה ללכת לחנות עם תכשיטי זהב טהור.
הוא חידד את העגיל שבחרתי מהמגוון הרגיל בחנות ואיתו חורר את האוזן.
היתרון: אפשר גם עגילים תלויים, חישוקים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה