חור בזכוכית

• הוסף לסימניות
שלום
אני רוצה לעשות חור בזכוכית. האם מישהו מכיר זגג אמין, באזור ירושלים. שיבוא אלי לעשות את זה במחיר סביר? [זה סיפור לפרק את הזכוכית ולהביאה לבית מלאכה].
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם מדובר בזכוכית של חלון אלומיניום, אין בעיה לפרק את האלומיניום יחד עם הזגוגית מתוך מסגרת החלון ואותו לקחת לזגג.

• הוסף לסימניות
מה גודל החור אם מדובר בקוטר קטן אז יש בטמבור קודח לזכוכית [בתנאי שהיא לא מחוסמת שאז גם זגג לא יוכל] בעדינות אפשר לעשות לבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;2313456:
מה גודל החור אם מדובר בקוטר קטן אז יש בטמבור קודח לזכוכית [בתנאי שהיא לא מחוסמת שאז גם זגג לא יוכל] בעדינות אפשר לעשות לבד

אני קדחתי לפני כמה ימים בבקבוקי זכוכית נקב בקוטר מטבע 5 שקל
זה לא מקדח רגיל זה כמו אבן השחזה עגולה שמתחברת למקדחת דרמל.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
המדובר על 2.5 ס"מ. זה שייך.
זה מתחבר לפטישון רגיל של מקיטה?

• הוסף לסימניות
השאלה הופנתה אלי ?:rolleyes:
פטישון נראה לי כבד לזה, מספיק מקדחה רגילה
אני מצרפת צילום של זה,
יש לו ציר רגיל כמו של מקדח רגיל וראש שנראה כמו אבן השחזה
אפשר לקנות ראשים בכל מיני גדלים

חשוב מאוד להשתמש במשקפי מגן בזמן הקידוח, הקידוח מתיז פירורי זכוכית!!

• הוסף לסימניות
אם זה זכוכית פחות מ4-5 מ"מ לא הייתי ממליץ בכלל [גם אם כן רק עם מברגה]

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אני מבין שזה לא פשוט בכלל. אולי לחילופין יסבירו לי האם איך מפרקים את זה: החלק התחתון שמאחורי הסורגים [זה לא חלון הזזה, הירוק הוא מגבס שיש מאחורה].
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שולפים את הגומיות השחורות.
בעדינות רבה מפרקים את מסגרת האלומיניום.

ואז אפשר לחלץ את הזגוגית.

וכשמחזירים תהליך הפוך...

• הוסף לסימניות
לי לא מובן מהתמונה מה אתה צריך מה אתה רוצה להעביר דרך הקידוח בזכוכית את החוט חשמל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י y&m;2315892:
שולפים את הגומיות השחורות.
בעדינות רבה מפרקים את מסגרת האלומיניום.

ואז אפשר לחלץ את הזגוגית.

וכשמחזירים תהליך הפוך...

כמו שזה נראה אין גישה לחלק התחתון
צד אחד גבס צד שני סורג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה