מידע שימושי חותמת אפוסטיל-משרד החוץ...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם ניתן להגיע למשרד החוץ גם ללא תור בשביל להחתים מסמך?
או שחייבים תור??

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני כחודש
וחייבים להזמין תור
וממליצה ממש לבוא עם אישור הזמנת התור כי לפעמים השומר מבקש

• הוסף לסימניות
ואין איזה אופציה ללא תור, להחתים בכניסה לבנין???
(יש תור רק לעוד שבועיים וזה בסך הכל טופס אחד)...

• הוסף לסימניות
ואין איזה אופציה ללא תור, להחתים בכניסה לבנין???
(יש תור רק לעוד שבועיים וזה בסך הכל טופס אחד)...
הלואי שהיו מחתימים בחוץ..
גם אני הגעתי להחתים טופס אחד
בהתחלה עומדים בתור בחוץ עד שנכנסים כנראה בגלל הקורונה,
אח''כ כשכבר סוף סוף נכנסים לבפנים מחכים עוד..
(אולי יש אפשרות להגיע לשם ולנסות להכניס את המסמך עם משהו שהזמין תור)

• הוסף לסימניות
אם זה עוזר, אפשר גם בדואר
1636993181116.png

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עוד דרכים,
זה פשוט דחוף לי מהיום להיום....

• הוסף לסימניות
אני הלכתי לשם כמה פעמים בלי תור ופשוט בקשתי ממי שיש לו תור שיכניס לי את המסמך יחד עם המסמכים שלו...
כל אחד יכול להביא עד 10 מסמכים...בד"כ אנשים מסכימים...
תשלמי מראש באתר

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהולך?
אני צריכה להחתים 7 מסמכים שכבר שולמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה