חותמת מים לתמונות...

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאלות נוספת באותו נושא
1.אתן שמות חותמת על התמונות לבחירה? (שהלקוחות מספיקים להראות לכולם ולהעלות לפיסבוק)
2. אתן נותנות את התמונות הנבחרות בשתי אופציות- אחת בהקטנה עם חותמת והשניה בגודל מלא להדפסה?

• הוסף לסימניות
על התמונות לבחירה מופיע חותמת! ברור!!!!

את התמונות הנבחרות אני נותנת בלי חותמת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;938193:
שאלות נוספת באותו נושא
1.אתן שמות חותמת על התמונות לבחירה? (שהלקוחות מספיקים להראות לכולם ולהעלות לפיסבוק)
2. אתן נותנות את התמונות הנבחרות בשתי אופציות- אחת בהקטנה עם חותמת והשניה בגודל מלא להדפסה?

את התמונות לבחירה אני מעלה למערכת אינטרנטית שקצת יותר קשה להוריד ממנה את התמונות (אבל אפשרי!) ושמה אותן מאוד קטנות וגם עם סימן מים של "דוגמא דוגמא דוגמא" על כל התמונה. אם אני רואה תמונות כאלה מסתובבות בפייסבוק אני מבקשת להוריד ומדגישה שהתמונות האלה לא שייכות ללקוח כי לא נאמר שהוא יקבל אותן. נאמר שהוא יקבל איקס תמונות נבחרות. (ליתר דיוק: אני שמה דגש על כך שאני רוצה שהן יוסרו כי הן לא ערוכות, אבל אם מישהו היה מתווכח איתי הייתי מסבירה לו שהן לא שייכות לו.)

אחרי העריכה אני מכינה דיסק ובו שתי תיקיות:
1. התמונות הנבחרות ערוכות וברזולוציה מלאה
2. התמונות הנבחרות ערוכות וברזולוציה מוקטנת (אבל לא כ"כ מוקטנת כמו התמונות שהעליתי לו לבחירה) עם קרדיט לי (בעבר הייתי שמה לוגו על התמונות האלה, היום אני שמה מסגרת לבנה עם שמי וכתובת האתר שלי).

• הוסף לסימניות
תודה
איך מונעים מהלקוחות להעלות את התמונות ללא הקרדיט לפיסבוק וכד'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;938298:
תודה
איך מונעים מהלקוחות להעלות את התמונות ללא הקרדיט לפיסבוק וכד'
התמונות שברזולוציה מלאה, שאת נותנת להם למטרת הדפסה חוזרת?
1. מסכמים הכל בכתב (אצלי בסעיף שמדבר על זכויות השימוש של הלקוחות <מבהיר שמותר להם להשתמש בהן רק למטרות אישיות ולא למטרת רווח> מפורט גם שיש צורך בקרדיט).
2. בדיסק: לתיקיה בלי הקרדיט קוראים "להדפסה" ולגירסה עם הקרדיט "לשיתוף"
3. אם השתמשו בלי קרדיט - מבקשים יפה להוריד את הגירסה בלי הקרדיט ולשים את הגירסה עם הקרדיט.
4. מבינים שיש לקוחות שיתעקשו על שימוש ללא קרדיט, ואם לא רוצים לריב איתם ולפגוע במוניטין שלך - עדיף לשחרר וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;938227:
(בעבר הייתי שמה לוגו על התמונות האלה, היום אני שמה מסגרת לבנה עם שמי וכתובת האתר שלי).

משום מה זכרתי את תמונותיך עם לוגו גדול, ולכן לא הבנתי איך הוא לא מפריע לתמונה אם הוא באמצע... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;938345:
משום מה זכרתי את תמונותיך עם לוגו גדול, ולכן לא הבנתי איך הוא לא מפריע לתמונה אם הוא באמצע... :rolleyes:
פשוט בצילומי חתונה אני במילא מעלה (כבר שנים) עם מסגרת לבנה וקרדיט מילולי, אז החלטתי לשמור על אחידות. מה גם שבכששמתי לוגו הייתי צריכה לבחור תמיד איך למקם אותו כך שלא יפריע, ואחרי כל המאמץ זה בסוף היה בלי כתובת האתר שלי. אז למה הבלגאן?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה