כללי חו"ד בלאנק

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבלאנקים המצורפים.
משןם מה אני לא שלימה איתם, תאמרו כל אשר על ליבכם.

יפה / מכוער. חדשני / או לאו וכו'...

מבטיחה לא להפגע..

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 668.1 · צפיות: 0
  • 83769.jpg
    KB 790.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חמוד !הייתי מעבירה את כל הקטע הימני לשמאל הלוגו והמקומות

• הוסף לסימניות
הייתי הולך על השני... מוצלח!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד.

האם זה לא בלאנק פשוט מדי?

• הוסף לסימניות
הבלנק נראה טוב, אבל מה שתפס לי את העין זה בלוגו "הלא תפרוס לרעב לחמך..." כדאי שתבדקו אם הפסוק נכון כי לי זכור "הלא פרוס..." (קמץ בפ"א, ללא ת')

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאד!!השני יותר מוצלח!לדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מימון;111982:
הבלנק נראה טוב, אבל מה שתפס לי את העין זה בלוגו "הלא תפרוס לרעב לחמך..." כדאי שתבדקו אם הפסוק נכון כי לי זכור "הלא פרוס..." (קמץ בפ"א, ללא ת')

המתחיל במצווה...

הסיום הוא ועניים מרודים תביא בית, ולא ביתה.

ישעיהו נח ז הֲלוֹא פָרֹס לָרָעֵב לַחְמֶךָ, וַעֲנִיִּים מְרוּדִים תָּבִיא בָיִת:

לעניננו: השני

• הוסף לסימניות
את הלוגו לא אני עשיתי, זהו לוגו שמלווה אותם כבר למעלה מ-20 שנה.

• הוסף לסימניות
נחמד מאד! גם לטעמי השני מוצלח יותר...

• הוסף לסימניות
מאד יפה. לא מידי פשוט, מאד מתאים לענין!
אהבתי יותר את העליון ואכן מומלץ להזיז לשמאל...

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.

לגבי הלוגו: לאחר בירור שעשיתי, הם כתבו כך כדי שחלילה לא יבוא פסוק לידי ביזוי.

תודה על תשומת הלב

• הוסף לסימניות
המסה של האנגלית בכוונה כך?

זה נראה סתם הרבה הרבה אותיות שחורות באנגלית.

כדאי להחליש את השורה השניה באנגלית או להחליף צבע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה