כללי חו"ד בנוגע לכריכה - חשוב ביותר!!!

• הוסף לסימניות
מצ"ב דוגמת כריכה לספר קודש הכוללת 3 הטבעות:
הטבעה של שחור,הטבעה של זהב והטבעה עיורת -האזור של הבורדו הבהיר יותר
היות וזה לא התחום החזק שלי, אני מחכה בדחיפות להערות והארות:
עיצוב, פונט, בעיות בהדפסה או בהטבעה וכו' - חופשי!!!!!!!!!!!!!!

מיותר לציין שאין רשות להוציא מחוץ לפורום

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    1.4 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאד מאד!
סגנון יחודי ומעניין, תקוי שיטביע את זה מישהו נורמאלי כך שגם יראו את היופי...

• הוסף לסימניות
לא התחום החזק שלך? יפההה! הייתי רוצה לראות את העבודות שהם כן בתחום החזק שלך, כנראה שאני לא יעמוד בעומס...

אגב, איפה שכתוב: לפי סדר שו"ע והמשנ"ב, הטבעת הבלינד (השחור) למעלה יותר גדול מאשר למטה, האם זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד וחדשני

אך הכיתוב "ישועת דניאל" הרווח בין המילים מדי צפוף בעיני

• הוסף לסימניות
ובכן, מנסיוני "הרב"... יש לי כמה הערות, אולם לפני כן אצטרף למחמיאים, באמת מיוחד!
בצד ימין, בשטח שמתחת לקישוט הזהב את צריכה לנקות את האותיות של הבלינד, אחרת הקישוט יקושט בהטבעה עוורת של האותיות, לא כ"כ נעים לעין...
אגב, להפריד כזו גרפיקה, זה קצת יותר מסובך מלבצע אותה בקורל...
לדוג', כשאת מכינה את השחור, ומעונינת שהפרחים יהיו "צבעוניים", עליך להשאיר בו חללבדוגמת הפרח עם טיפונת גלישה פנימה, שאם גלופת הזהב תסוט מעט לא יווצר חלל סביב.
*לרווח מעט את הטקסט, הזהב נדבק
*לדעתי הטקסט "ישועת דניאל" גדול מדי, שווה בדיקה.
סליחה על ההערות, מקווה שתחכימי, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם
איזה עידוד!

הלקוח (יותר נכון הרב...) חושש שהפונט "ישועת דניאל" לא מתאים לספר היות וזה ספר הלכה כבד.
וכן שואל אם העיצוב לא מודרני מידי לסגנון הספר.
לדעתכם יש אמת בדבריו?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! דוקא כן נראה התחום...

חכי ל'מרתהרב' המומחה מס' 1 לגלופות שיבוא מחר ויתן חוו"ד מקצועית.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מדהים
ומעניין לראות איך הוא יראה חי אחרי ההטבעה

• הוסף לסימניות
יפה מאד וחדשני, אך...
כפי שכבר נאמר, מתחת לפרחים צריך לנקות את הבליינד של האותיות. הפס השחור הדק והזהב הדק הצמודים - קרובים באופן מפחיד זה לזה, רוב הסיכויים שזה לא יצא בהטבעה כמו שצריך - אלא אם כן ידוע מראש מי המטביע...
"לפי סדר שו"ע ומ"ב" פס הזהב יכסה באיזורים הדקים את השחור לחלוטין.
ההטבעות השחורות והזהב אמורות להיות בשטח בו אין בליינד, ובמידה וכן יש להותיר את שטח האותיות בולט - עם שוליים ליתר בטחון. לדעת 'שוהם' מילימטר, לדעת 'אדי-גראף' אפשר גם פחות, לדעתי שוב תלוי מי המטביע. כנ"ל גם בפס זהב שחור שליד הבליינד - להשאיר מרווח בטחון.
גלישה של בליינד אל מחוץ לכריכה: יש המצדדים בכך יש המתנגדים, כי רואים מהצד את ההטבעה בקרטון, וזה לא כל כך יפה.
בכותרת הראשית, המרווח בין האותיות אינו אחיד, וזה בולט מאד עם מסגרת הזהב. אינני מכיר את הקורל ואינני יודע האם ניתן להזיז כל אות בנפרד - אני עובד על פיקסלים (600 Dpi - לא רואים בתוצאה) ומזיז את האותיות ידנית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הגרפיקה יפה מאוד!
הקונספט חדשני ומיוחד.
כמובן שהביצוע הנוכחי דורש אי אילו שינויים ותיקונים,
חלקם הוזכרו כבר לפני.
סה"כ הכיוון מצוין.

• הוסף לסימניות
שוב תודה לכולכם!!!
ובמיוחד לאלו שטרחו לפרט את הטעון תיקון
(כנראה שאני עדיין לא מושקין............)
בקרוב אעלה את המתוקן ואשמח לשמוע חו"ד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה