כללי חו"ד ברכון קריאת שמע

• הוסף לסימניות
רצ"ב לחו"ד, אני מרגישה שצריך "להרים" קצת את העבודה, יש רעיונות לייעול?

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 92.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד בסגנון סגנון המוכר, אם כי למטה זה קצת ריק, והייתי נותן צל פנימי לחלון ולא הילה.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד מיוחד. אם כי התמונה קצת עמוסה בוורוד. הייתי מכהה את הסגול בחלון לסגול כמעט שחור ע"מ לתת עומק. את הטקסט בכחול הייתי מנסה להכהות הרבה יותר, וכן אולי לנסות צבעים נוספים..
למטה מופיע עוד טקסט?, אולי הלוגו שלכם או של החברה המזמינה, אולי פסוק מתוך הק"ש..
בסה"כ מאוד מיוחד, אבל יש ללטש את שילובי הצבעים.

• הוסף לסימניות
תנסו אולי להוציא את הטקסט כלפי מטה באלכסון שמאלה כלפי איזה מישהו דמיוני שישן והמילים: קריאת שמע וכו' כביכול פורחות ממנו אל החלון החוצה כמו חלום..

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
הייתי משאירה את החלון בשלמותו, זה נראה שבטעות נמחק חלק ממנו.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה
אולי את ה"קריאת שמע שעל המיטה" להוריד לחלק הריק למטה?
מעבר לזה, מאד אהבתי

• הוסף לסימניות
מיוחד!
אני דווקא אוהבת את החלון שנמחק,
מה שכן את הכיתוב רק קצת כלפי מטה.

• הוסף לסימניות
קצת שונה ויפה
אפשר להפחית מהוורוד, הוא מידי דומיננתי

• הוסף לסימניות
אולי רקע כהה מאוד עם טקסט לבן כדי ליצור יותר אוירה של לילה?

• הוסף לסימניות
מאד דומה ואפילו כמעט זהה לקריאת שמע של הוצ' מלכות,
כדאי לך לשנות

• הוסף לסימניות
נחמד מאד, אבל יותר מדי צבע ורוד, אולי לשנות גוון לכיוון הסגלגל או בורדו
והחלון לתת תחושת עומק וגוון שונה לשמים יותר לכיוון שחור וכוכבים לבנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה