כללי חו"ד דגל לשמחת תורה

• הוסף לסימניות
אבקש חו"ד לדגל לשמחת תורה

בהזדמנות זו אני רוצה גם להודות לונתנו על העזרה והתמיכה והעיצוב

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 848.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
העמוד השני משום מה איני מצליח לעלות אותו הוא שוקל יותר ממגה

• הוסף לסימניות
וכבר אמרו חסידים הראשונים: (בתרגום חופשי)
ע"י ארידי נקרב את הגאולה....

• הוסף לסימניות
נקי אולי תוכל להסביר לי אחת ולתמיד כיצד אני מעלה קובץ Pdf של 7 מגה

• הוסף לסימניות
פרילנס לא ניתן לצרף להודעה קובץ פידיאף בגודל כזה.
המקסימום שאתה יכול לצרף זה בתוך קובץ zip עד עשר מגה.

• הוסף לסימניות
טוב, ניסיתי בין כל הבלגן שהי'ה לי פה היום לעשות לך איזו סקיצה, ולא הצלחתי...
לגבי הצבעים, אני אומרת לך, תנסה לשנות את הבורדו לכחול ואת הצהוב - לצהוב חי חזק, 100% Yellow (אל תוותר על המעבר צבעים, הוא מוצלח)
ניסיתי לשלוח לך תמונה של 770 לא יודעת אם הגיע.
אולי להגדיל את התמונה של הרבי.

תשלח להם את שניהם ותראה את התגובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;36575:
טוב, ניסיתי בין כל הבלגן שהי'ה לי פה היום לעשות לך איזו סקיצה, ולא הצלחתי...
לגבי הצבעים, אני אומרת לך, תנסה לשנות את הבורדו לכחול ואת הצהוב - לצהוב חי חזק, 100% Yellow (אל תוותר על המעבר צבעים, הוא מוצלח)
ניסיתי לשלוח לך תמונה של 770 לא יודעת אם הגיע.
אולי להגדיל את התמונה של הרבי.

תשלח להם את שניהם ותראה את התגובות

לשמחתי הרבה הסיפור עם הדגל כבר סגור
שלחתי להם עיצוב של כחול צהוב אבל הם לא רצו הם ראו את העיצוב הנ"ל והם מאד התלהבו לכן בחרתי לעלות את מה שהם בחרו ועוד לא סתם הם אמרו לי שרואים שנעשתה כאן עבודה למען הרבי אז זה בכלל...

• הוסף לסימניות
יישכויח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה