כללי חו"ד ויעוץ - תמונת מחזור

• הוסף לסימניות
אז זה עוד לא גמור, כמו שאתם רואים.
הייתי מאד רוצה יותר הכוונה.

יש לי עוד להוסיף שמות של תלמידים ורבנים :confused:
העיטור ליד הרבנים לא מסתדר לי, מצד שני אני רוצה יותר 'להעשיר' את תמונות הרבנים ע"ם התלמידים (זה יעשה להם טוב.. :p)

בצדדים קצת ריק לי מדי..

זהו, עוד הכוונה, הערות/הארות (או אפילו סתם פירגון) יתקבלו בברכה.

קבצים מצורפים

• חווד.jpg
    KB 292.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אהבתי.
נראה מאוד מושקע ועשיר.

• הוסף לסימניות
היי אני מכיר את זה שבצד שמאל למעלה
מוזר מה קרה לפנים שלו

וברצינות קצת מפריע הרקע הלא ברור בחצי שמאל
בכללי צבעים יפים עבודה עם פוטנציאל

• הוסף לסימניות
הרביעי משמאל...
הכי טוב... אבל נדוש...

לעניין העיצוב
למה לא לפרוש את התמונות לכל הרוחב
ללא רווחים.

או אולי בצדדים, להוסיף טקסט מהמקורות
בתוך מסגרת.

• הוסף לסימניות
הרקע המשתלב בשמאל זה תצלום של הת"ת. טישטשתי קצת ע"מ שלא יזהו. לכן..
והריבועים הריקים אלו כמובן התמונות החסרות..

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
אולי תנסי לצמצם לשתי שורות שהתפרסו בצורה רוחבית יותר,

בהצלחה...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
גם לי הפריעה הרקע של הת"ת זה נראה שזה מופיע רק על חצי התמונה

• הוסף לסימניות
בס"ד
לי זה נראה נפלא, עשיר ומלכותי לגמרי, כראוי לבני מלך

• הוסף לסימניות
מקסים

אם זה ממוסגר, זה מעולה, אם לא, אולי היה כדאי להוסיף משהו בצד ימין ושמאל, כדי לתחום

• הוסף לסימניות
המקובל בד"כ זה לשים את תמונת הצוות (ובראשם את המנהל/מורה/) באמצע. אם רצית להשקיע בהם יותר שים את תמונותיהם (ואת המנהל/??) בתוך מסגרת מעוטרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה