כללי חו"ד ושיפורים ללוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד ללוגו לישיבה, שיפורים ושידרוגים יתקבלו בברכה.
תודה!

קבצים מצורפים

• לוגו נועם.JPG
    KB 33.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד אבל נראה לי שהעיגול שמעל הספר מיותר

• הוסף לסימניות
מאוד יפה נראה לי גם שמיותר העיגול ומס 2 לוקח

• הוסף לסימניות
לא רק שהעיגול מיותר, הוא גורם לסמל להראות כפרצוף סיני
אחרי שהוא ירד - תבדקי אפשרות להפריד את הכיתוב מהספר, או להעלות מעט את "נועם", כשאת מאריכה את ה-ע' שתתחבר יפה לכריכה.
עבודה יפה ונקיה.

• הוסף לסימניות
תורתנו - בלי י'

• הוסף לסימניות
לוגו יפה, מצטרפת לאריאלס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1359059:
לא רק שהעיגול מיותר, הוא גורם לסמל להראות כפרצוף סיני

:) טובה את בהגדרות, תודה!

• הוסף לסימניות
שיניתי לפי עצותיכם:

איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו משופץ 2.JPG
    KB 30.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נראה יפה, בקו נקי, ממש מעולה!

אך אחרי שהורדת את העיגול- ובצדק,
לדעתי חסר כאן עוד אלמנט שיבדיל ויתן משמעות נוספת ללוגו, יש עשרות או מאות לוגואים לישיבות ומוסדות עם ספר פתוח, ואם את רוצה שהלוגו יהיה בולט ונזכר, צריך להוסיף אלמנט ומשמעות.

ואולי, צריך עוד קצת לטפל בקומפוזיציה, שהלוגו יהיה יותר אחיד.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
2 מוצלח
ומסכימה עם תרצונת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצונת;1359601:
ואולי, צריך עוד קצת לטפל בקומפוזיציה, שהלוגו יהיה יותר אחיד.

לי אישית מאד מאד צורם ה-ע' הענקית. בניגוד לדוגמא הראשונה שם היא היתה יותר פרופורציונלית. גם לכם זה מפריע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1359692:
לי אישית מאד מאד צורם ה-ע' הענקית. בניגוד לדוגמא הראשונה שם היא היתה יותר פרופורציונלית. גם לכם זה מפריע?
דווקא לי זה נראה יפה מאוד
משתלב טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה