כללי חו"ד ושיתוף - לוגו לנגר

• הוסף לסימניות
עם כל סוגי הפטישים שיש... אני בטוח שאפשר למצוא פתרון :)

צפה בקובץ המצורף 401087

זה דווקא יהיה מיוחד יותר, לא לשים פטיש באנלי אלא גרסה מקצועית יותר. הייתי הולך לבקר בנגריה הזו ומצלם כלים שנראים לי מתאימים לזה / מחפש תמונות איכותיות שלהם.

ואולי פטיש בצורה הזו יתאים כאן? עם קצת שינויים במבנה להתאמה ל-G?
צפה בקובץ המצורף 401088

כלים למחשבה :rolleyes:
כן גם אני חשבתי על סוג זה של פטיש, באמת מעניין.
אם הייתה סבלנות עכשיו הייתי מנסה בעצמי.
בדר"כ אני לא אוהב להשאיר כאלה שאלות עצומות ללא תשובה.
אולי בהמשך.

• הוסף לסימניות
עכשיו הסתכלתי שוב על הלוגו והוא ממש מגניב.
הגרזן הזה לוקח לעולמות אחרים.
עולם של פנטזיה.
אני מדמיין את אדון גיסנו חוטב לו עצים במרץ, הולך לשאוב מים מהבאר
ומתיישב לו בין הערביים לעשות את הדבר שהוא הכי אוהב- לעשות אמנות בעץ.

• הוסף לסימניות
עכשיו הסתכלתי שוב על הלוגו והוא ממש מגניב.
הגרזן הזה לוקח לעולמות אחרים.
עולם של פנטזיה.
אני מדמיין את אדון גיסנו חוטב לו עצים במרץ, הולך לשאוב מים מהבאר
ומתיישב לו בין הערביים לעשות את הדבר שהוא הכי אוהב- לעשות אמנות בעץ.
גם אני! ממש כך. אני לא רואה את האמנות עם פטיש.
ענין של הסתכלות.

• הוסף לסימניות
גם אני! ממש כך. אני לא רואה את האמנות עם פטיש.
ענין של הסתכלות.
גם אני חושב שהאמנות והאוירה העתיקה מתבטאת יותר בגרזן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה