כללי חו"ד חידוש לוגו

• הוסף לסימניות
החלק התחתון של הה' למטה הייתי מטה קצת באלכסון כמו הקו המקביל של הב'.
גם אני חשבתי כך, אבל למעשה זה מאד צורם בעין. כאילו משהו עקום שם.
אפשר לנסות לליישר את ה- ב' לפי הקו של ה -ה'.

• הוסף לסימניות
ממש יפה האחרון לעומת הראשון.. תעשי השואה קצרה ותראי הבדל משמעותי. במיוחד שאני עוד אראה אותו בלייב :)

• הוסף לסימניות
הראיתי ללקוח את הלוגו , הוא אמר שהלוגו מדהים אך לא מספיק מתאים לסגנון של אברכים וגם אם היה של ישיבת הסדר זה היה זורם...

מה אתם אומרים על כך? ואיך אפשר לשדרג אותו בהתאם לדרישה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבסיס מעולה, איור של ספר פתוח מתאים למטרה וגם לא מידי חדשני. לעניות דעתי הקוים שיוצרים את הלוגו קצת יותר מידי עגולים ומשדרים רכות וכך נוצרת תחושה שהלוגו לא מתאים. אם תחדדי את הקוים וקצת תעבי אותם הם יתנו את הרושם המתאים.
מניסיון, זה לא ממש פשוט לוגו מצריך ליטוש, ליטוש ועוד הפעם ליטוש. אל תתיאשי.
ותראי ללקוח רק אחרי שהלוגו יעבור שדרוג משמעותי. לקוחות לא מבינים תהליך, הם מבינים תוצר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני חושב מבחינת הצבעים,
אפשר לקחת את זה לגוונים יותר מלכותיים ואציליים כמו בדינרים.

• הוסף לסימניות
הי
אני לא רוצה לקטול, אבל הוא צודק
הלוגו לא משדר תורני

תקחי פונט תורני יותר , ואיקון פשוט ומופשט יותר
לגבי הצבעוניות , היא די בסדר , אבל יכול להיות שהוא היה מצפה למשהו כבד יותר

הרעיון של האיקון שלך ממש חמוד אבל הביצוע שלו לא טוב
העוות לא נראה טוב בעין.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לקטול, אבל הוא צודק
הלוגו לא משדר תורני

תקחי פונט תורני יותר , ואיקון פשוט ומופשט יותר
לגבי הצבעוניות , היא די בסדר , אבל יכול להיות שהוא היה מצפה למשהו כבד יותר

הרעיון של האיקון שלך ממש חמוד אבל הביצוע שלו לא טוב
העוות לא נראה טוב בעין.

ההערות שלך נכונות, אבל הן לא סיבה לקטול את הלוגו. אולי נדרשת כאן הרבה עבודה לתיקון (כפי שציינת פונט וכו') וניתן לומר שכרגע זה נראה יותר סקיצה אבל הכיוון עדיין טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה