כללי חו"ד כרטיס ביקור

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה ניתן עוד לשפר לפני ההורדה לדפוס?

• הוסף לסימניות
והכרטיס:

מצו"ב הכרטיס

קבצים מצורפים

• chip top1.jpg
    KB 76.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
העיצוב ממש נקי ונחמד.

בהתחשב שגודל הכרטיס 5/9, כדאי להגדיל מעט את התמונות בצד ימין כך שהן לא תצאנה מיניאטורות... (לפחות את תמונת המחשב)

בהצלחה רבה
מימי

• הוסף לסימניות
מקסים!

אבל הפונט של הפרטים.. כדאי להחליף

יש איזה כמה נקודות לבנות מהצריבה של האוביקטים או שאני מדמיינת?

• הוסף לסימניות
ממש חמוד!
הייתי עושה את הנקודות הלבנות שהולכות ונעלמות בצבע ירוק או תכלת

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד
הצבעים - ממש בחירה נכונה ויפה
את המוצרים הייתי מגדילה באופן משמעותי

• הוסף לסימניות
יפה.
אין כ"כ פורפורציה בין המחשב והמסך לדיסק.
תגדילי את המחשב וכמובן גם את המסך בפורפורציה נכונה.

הפונט של הטקסט לדעתי צריך להיות יותר מרובע.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אהבתי את הלוגו.
לדעתי - להגדיל אובייקטים, לוגו ותמונות.
תהיה חלוקה יותר טובה אם תתני לחלק השחור עוד קצת שמאלה, עכשיו זה מדי חצי-חצי.

לא לשכוח בליד!

• הוסף לסימניות
עיצוב ממש נחמד, רק שהייתי מציעה לשנות את הפונט של הפרטים, ולגבי הלוגו- לא ברור, מה כתוב שם?

• הוסף לסימניות
הצבעים יפים. מי עשה את הלוגו? חמוד אבל קצת קליל וילדותי בשביל תחום שצריך להראות בו קצת יותר רצינות...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצבעים ואת הסגנון.
את התמונות הייתי מגדילה משמעותית, אבל לא באותה פרופורציה.
(חלק קטנים וחלק גדולים)
וכמובן ההערות שמעלי, אני מסכימה עם כולם.

• הוסף לסימניות
מיוחד!
מצטרפת לנ"ל בענין התמונות והפונטים

• הוסף לסימניות
הצבעים והעיצוב מקסימים אבל יש גם כמה אי דיוקים שצריכים פינישים:
שימי לב שהחצי השחור חתוך למטה ולא בדיוק ישר למעלה. גם הפס הירוק חתוך למטה ולא ישר למעלה. הייתי מנסה גם לעוות את האליפסה שיוצרת את הקו הירוק כדי שייווצר קו מעניין יותר ולא כ"כ סימטרי.
את המחשב להחליף עם המקום של הדיסק קשיח כי זה יותר נכון מבחינת קומפוזיציה שהמחשב שהוא החלק הגדול ביותר יהיה למטה, מעליו המסך בפרופורציה והדיסק קשיח למעלה.
כדאי גם לשנות את הגופן לגופן מקצועי יותר.
בטלפון לשים את המקף אחרי הספרה השלישית ולא אחרי הספרה הרביעית. זה לא נכון לכתוב טלפון בצורה כזו.
בהצלחה!

הערת אגב: לטכנאי מחשבים לא אמור להיות אימל בכרטיס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה