כללי חו"ד כריכה לקונטרס של מכירה סינית

• הוסף לסימניות
יפה ונקי. במיוחד יפה הצד של המוצרים.

בצד של החיות יש בעיה שהטקסט לא בולט וקשה לקרוא אותו.

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ומכובד - בצד השמאלי, של המוצרים.
הצד השני - נראה כאילו זה עיצוב למשהו אחר לגמרי, הסגנון שונה, זה כאילו שתי עבודות.
אם תיצור איזה קו מקשר בין שני הצדדים זה יהי'ה מצויין (למשל - המסגרת המדורגת בחזית, היא ממש טובה, למה לא להשתמש בה גם מאחור?)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד. הקשר בין שני הצדדים קצת לא מעוצב טוב, אבל כללי זה נראה מיוחד, תעלה לנו גם איזה עמוד מבתוכו בבקשה שנהנה

• הוסף לסימניות
מ_הלוי, נראה לי שאני נשאר פה...
אתה משתדרג כל יום שאני לא נמצא...:)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
מצטרפת לקודמי שחסר קשר בין שני הצדדים

• הוסף לסימניות
תודה לכם!

שני הצדדים הם משני צדי הכריכה
החיות כריכה קידמית והשחור עם המתנות זה מאחור
לא צריך להיות קשר בין שניהם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

מצטרף להערה של ונתנו... ;)

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי להחליף בין הצדדים, לשים השחור לקדמי ואת האחורי- החיות לעשות חדש. וד"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה