כללי חו"ד << לוגו למאבחנת ומטפלת רגשית #2 שאיפות

• הוסף לסימניות
טוב שבחרתם באופציות האלו.
עשית פה עבודה נהדרת ויצירתית.
קומפוזיציה מעניינת מאוד!
תלך נהדר ותאפשר הרבה יצירתיות בהמשך.
לדעתי אין צורך להכריע בצבעים. שניהם טובים
ויכולים לשמש כל אחד בתורו כשיתאים יותר.

• הוסף לסימניות
טוב שבחרתם באופציות האלו.
עשית פה עבודה נהדרת ויצירתית.
קומפוזיציה מעניינת מאוד!
תלך נהדר ותאפשר הרבה יצירתיות בהמשך.
לדעתי אין צורך להכריע בצבעים. שניהם טובים
ויכולים לשמש כל אחד בתורו כשיתאים יותר.
חיכיתי לתגובה שלכם.. שמחה לשמוע!!!
באמת השקעתי המון מחשבה ויצירתיות
בעיקרון, אני מאוד התחברתי לאופציות הללו, רק שהימרתי על העגול אחרי תשאול מסביב.

כבר חשבתי שרק אני חשה את מה שרציתי להעביר ואולי לחשב מסלול מחדש..
תודה רבה!

כמובן, עדיין אשמח לשמוע עוד צדדים ודעות.

• הוסף לסימניות
הלוגו מתוק
קשה לי מאד עם זה שאין לציפור אויר
לא יודעת מה להציע לך מבחינה ויזואלית, אבל זה מה שקפץ לי ברגע הראשון, שהיא תקועה ולא עפה.
וגם לגבי הצבעים, אין מצב שאת מנסה משהו אחר? הורוד תכלת... נו
זה יכול להיות מושלם, עם עוד טיפה שיפצוצים, לדעתי
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה נראה שהמיתוג הוא לעצמה, מה היא רוצה לראות בלוגו. לא ללקוחות שלה.
זה מחייך מידי לא מקצועי כמו שאמור לשדר לדעתי,
אך יחד עם זאת מאוד מתאים לבריף שכתבת.
אני מוצאת את עצמי שואלת, האם הבריף נכון?

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על התגובות המחכימות, בעיקרון היו לי עוד כמה עבודות חשובות לסיים , לכן בינתיים שלחתי את הסקיצה ללקוחה על מנת לראות אם היא מרוצה מהכיוון. היא מאוד מאוד אהבה ב"ה. המשך ב"ה יבוא וכמובן עידכונים...
הלוגו מתוק
קשה לי מאד עם זה שאין לציפור אויר
לא יודעת מה להציע לך מבחינה ויזואלית, אבל זה מה שקפץ לי ברגע הראשון, שהיא תקועה ולא עפה.
וגם לגבי הצבעים, אין מצב שאת מנסה משהו אחר? הורוד תכלת... נו
זה יכול להיות מושלם, עם עוד טיפה שיפצוצים, לדעתי
בהצלחה!
תודה לך!
לגבי הויזואל, הראיתי את הלוגו להמון נשים שהן אמרו שישר נראה לעין שיש ליציפור שאיפה להגיע ליעד. (ובפיענוח שלי- אם היא היתה כבר ממש שם היא לא היתה זקוקה לטיפול- המטרה כאן כן להביע את הקושי אבל את השאיפה. הלוגו מייצג פחות את התוצאה, יותר את הדרך- מקווה שהובנתי...) אולי כדאי לי לעשות סקר באיזה סיטואציה נראית הציפור ומה זה משדר?...

זה נראה שהמיתוג הוא לעצמה, מה היא רוצה לראות בלוגו. לא ללקוחות שלה.
זה מחייך מידי לא מקצועי כמו שאמור לשדר לדעתי,
אך יחד עם זאת מאוד מתאים לבריף שכתבת.
אני מוצאת את עצמי שואלת, האם הבריף נכון?
למה? הציטוט שלה זה מה היא מעונינת להביע במסר עבור הלקוחות שלה. לא הבנתי את שאלתך לגבי הבריף, מה הכוונה נכון? מה נראה לך שהוא המצאה בעלמה?? .. לא הבנתי... ומה כוונתך- "מחייך מידי לא מקצועי?" אולי תוכלי לפרט לי יותר, אני רוצה להבין..

תודה לכולכם!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הכיוון האחרון - אך לגבי הצבעים באמת התלבטות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה