כללי חו"ד- לוגו למטפלת רגשית

• הוסף לסימניות
לוגו למטפלת רגשית מדהימה שיוצאת ב"ה לדרך.
רוצה לבטא אימון, אמפטיות, רגש, תמיכה, עזרה.
מה אומרים?
אשמח לשמוע חו"ד מכם..
לגעת בלב- חדש-11.jpg

• הוסף לסימניות
לוגו יפהפה.
כמו שכתבו מעלי. הידיים צריכות לסמל יותר יציבות. פחות קלילות.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
מפריע לי 2 פונטים, תבחרי אחד מהם במשקלים שונים.

• הוסף לסימניות
הנחתי את הלוגו לכמה ימים לצד עקב עבודה דחופה, ועכשיו חזרתי אליו לעדכן אתכם..

האצבעות שלה מרגיש לי של קוסמטיקאית...
נראה לי צריכות יותר רכות קצת.. אולי לעבות אותם קצת.

הוא יפה ממש!!!!!

תודה. ישבנו וחשבנו לגבי מה שאמרת, בסופו של דבר החלטנו שכן רצינו להביע כאן משהו נשי, כי היא פונה לקהל יעד נשים ונערות. ככה שזה ודאי לא נראה לוגו של קוסמטיקאית (לפי דעתי..) והמטרה היא כן שיהיה נשי.

לוגו יפהפה.
כמו שכתבו מעלי. הידיים צריכות לסמל יותר יציבות. פחות קלילות.

דווקא רציתי להביע את ה"רגישות" הזו, לאט לאט להתחבר אל הרגש ולא לאחוז אותו בחוזקה. להיפך בעדינות עם רגישות. (מקווה שהובנתי)
תודה :)
באמת נוגע ללב. .
יפה מאד!
איזה כיף לשמוע :eek: תודה לך..
יפה מאוד,
מפריע לי 2 פונטים, תבחרי אחד מהם במשקלים שונים.
התכוונת לסלוגן וללוגו? ניסיתי כפי שאמרת. יותר התחברנו לזה.. הסלוגן לפי דעתי מאוד רגיש ועדין שם. תודה! :)
מקסים, ממש מביע
תודה! :D

כבר אעלה ב"ה את הניירת הסופית למיתוג הזה...

• הוסף לסימניות
מיוחד!
עיצוב וצבעים מתאימים מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה