כללי חו"ד לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
לאחר ניסיונות להעלות לוגו נורמלי, האם זה עונה על הדרישות?
pen-point.png

• הוסף לסימניות
השאלה מה הדרישות? והאם מדובר במסורה? כי אני לא
רואה מסורה, אני רואה אסורה (והבנתי שזה מסורה מניחוש...).

• הוסף לסימניות
השאלה מה הדרישות? והאם מדובר במסורה? כי אני לא
רואה מסורה, אני רואה אסורה (והבנתי שזה מסורה מניחוש...).
זה נכון, למה לא לכתוב את המילה בשלמותה כאשר בנוסף יש את ה-M הגדולה?
כדאי גם להחליף את הפונט של העברית, להקטין מעט את העיגולים בין המילים ולהעלות אותם לאמצע השורה.
מעבר לזה, מעולה!

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה מקצועי ומעולה!
גמני בעד לכתוב את המילה בשלמות.
לגבי הפונטים - אני חושבת שגם האנגלית וגם העברית זקוקים להחלפה לפונט שמשדר יותר מקצועיות.

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה מקצועי ומעולה!
גמני בעד לכתוב את המילה בשלמות.
לגבי הפונטים - אני חושבת שגם האנגלית וגם העברית זקוקים להחלפה לפונט שמשדר יותר מקצועיות.

תודה רבה.
את המילה באנגלית כתבתי בשלימות.
לגבי הפונטים - טרם רכשתי כאלה חוקיים...

• הוסף לסימניות
מציעה לך לבדוק בגוגל פונטס, ייתכן מאד שתמצא שם משהו.
הפונט באנגלית לא כ"כ מתאים כרגע...

• הוסף לסימניות
מציעה לך לבדוק בגוגל פונטס, ייתכן מאד שתמצא שם משהו.
הפונט באנגלית לא כ"כ מתאים כרגע...

הפונט ששמתי הוא מגוגל... לא מצאתי משהו אטרקטיבי. יש לך משהו מומלץ משם?
וכן, איזה פונט אנגלית מומלץ?

• הוסף לסימניות
שים פונט אנגלית נקי.

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!
מקצועי, נעים, מושך!
גמאני לא ממש הבנתי שזה מסורה....
טוב שתיקנת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה