כללי חו"ד| לוגו

• פותח הנושא riki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הלוגו אמור להיות למכללה רק לניהול רפואי.
1.לגבי הצבעים, אשמח אם למשהו יהיה רעיונות יותר טובים לשילובי צבעים, זה מאד חשוב לי שהצבעים ישדרו את המטרה.
2. כנ"ל לגבי הפונט, יש לי קצת חולשה בבחירת פונטים אשמח אם תייעצו לי...
תודה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 96.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מקסים!!!
הייתי הולכת על האייקון שבשורה הראשונה, על דוגמאות הסידור כמו ב1 או 3, ועל הצבעים כמו ב-1או 2.

• הוסף לסימניות
הגופן נראה לך מתאים??

• הוסף לסימניות
שכחתי להתייחס אליו...
הגופן של הראשון - לא ליגוע!!!
אולי רק טיפונת לשים לב שהשורה התחתונה מיושרת "בלוק" עם השורות העליונות.

• הוסף לסימניות
את הראשון ובאמת צריך ליישר את השורה התחתונה.
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
הראשון מעולה.

• הוסף לסימניות
הראשון והחמישי מעולים.

• הוסף לסימניות
הראשון מצוין,
גם הצבעים.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהפונט הראשון מתאים כל כך לרפואה.
רפואה צריכה לשדר תחום ותיק ורציני מאד ולכן - פונט אופנתי חדשני לא מתאים.
גם הפונט השני לא מתאים לדעתי כי הוא סריפי ולא כ"כ מתאים למדע טכנולוגי.
אני חושבת שהייתי מנסה דוד , פרת, נרקיס תם, אורון

• הוסף לסימניות
הראשון מקסים?

• הוסף לסימניות
הסמל הראשון עם צבעים כחול ותכלת

• הוסף לסימניות
הכיוון מעולה. ניכרת ההבנה של הנושא.
השורה הראשונה, מה גם שבשניה יש כמה רעיונות מקבילים בשוק (אחד מהם אפילו שלי..), כגון המכללה למנהל, המכללה האקדמית להנדסה ירושלים ועוד.
לגבי צבע, הכחול פטרול נכון ומדויק, הייתי שוקל אפור כלשהו (רישמיות, סטביליות, וכד') או בהקצנה - ירוק תפוח (רוח צעירה, דינמיות, אנרגטיות, אופטימיות - סיכוי לעבודה).
צורנית, הייתי שוקל לשלב יותר את הדמויות על מנת ליצור מראה אחיד ו"מהודק" יותר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרשל'ה תודה רבה על המחשבה.אני יציע ללקוח את הכיוון של שילוב ירוק התפוח נראה מה יהיו התגובות...

• הוסף לסימניות
1 או 6
הייתי מעדיף על גופן 1 אבל הגופן של 6 לא נורא, גם מתאים.

• הוסף לסימניות
בס"ד
מאד יפה
לדעתי מס' 4 ו- 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה