כללי חו"ד לכרטיס ביקור לקטריינג

• הוסף לסימניות
מעצבים יקרים....
4.png

מה דעתכם???
אמור לשדר יוקרה

• הוסף לסימניות
קודם כל האם הלוגו סופי? אם כן מה הצבע שלו, ואז להחליט על איזה עיצוב, (שוב פעם בוטיק)
השמאלי בכיוון לענ"ד.

• הוסף לסימניות
נכון שמס' 3 משרד יוקרה אבל אני לא רואה שם קו בכיוון אחיד מה שכן רואים במס' 1 המלצתי היא לקחת את בסטייל של הצבעים של מס' שלוש ולעשות אותו במס' 1

בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

קודם כל צריך לטפל בלוגו ולעשות אותו מנימלסטי
כמובן אני מדברת אם זה חדש..
אבל אם הכרטיס בנוי על לוגו קיים השמאלי הכי מרשים

• הוסף לסימניות
אני גם חשבתי כמו kosta770 אבל לא ידעתי איך להסביר את זה
יש משהו ב 1 שהוא יותר קריא וברור אבל באמת הרעיון של 3 יותר יפה
הייתי ממליצה למצוא משהו באמצע
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם תודה לכולם...
באמת לא צינתי לכם שזו חברה חדשה

• הוסף לסימניות
השמאלי יפה, אבל משום מה הוא משדר לי קצת בלגן. מפריע לי הלוגו שיש מעליו כובע, ומעל הלוגו שוב הסלסול העליון.
לדעתי אם כבר לעבוד על הראשון - בעיקר על הצבעים. וכמו שאמרו מעלי - אין דבר כזה קיטרינג בוטיק.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני הכי התחברתי ל-2. בגלל הקומפוזיציה המיוחדת.
מה שכן הוא קצת חום לי מדי. הייתי מנסה להכניס בו יותר לבן.
ולהדפיס על נייר עם טקסטורה.

• הוסף לסימניות
אני חושב ש 3, אבל האייקון למעלה יש לו מידי נוכחות ומסיט את העניים מהלוגו,
מה רע כך? ומצד שני ברכת מעין שלש
4.jpg

• הוסף לסימניות
למה לא לתת גם ביטוי גרפי לשם המיוחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה