כללי חו"ד לכתר שבניתי בפוטושופ

• הוסף לסימניות
ניסיתי את כוחי בסגנון החסידי, וזה מה שיצא:

(עדיין בשלבי בניה)

אשמח לכל הערה שהיא.

כל הזכויות שמורות.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 87.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הכיוון טוב. אולי לא שמת לב, אבל צד ימין וצד שמאל לא כל כך דומים. לדעתי את צריכה לבנות מראש מחצית כתר מושלמת, ואח"כ לשכפל ולהפוך.

עוד משהו: הסגנון החסידי הוא סגנון כבד ומלא בפרטים קטנים. את יכולה להוסיף שורת עיגולים קטנים בבסיס הכתר, על הפסים המחברים לראש (איך קוראים להם, למען ה'?), אפשר להוסיף צלליות לחלק הבורדו בפנים, עיטורים רודפים קטנים. וכו'.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
תני לו יותר עומק, עם הרבה פריטים...(זה נראה קצת שטוח)את המילוי של הבד צריך לדעתי קצת יותר כהה.
עלי והצליחי!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מהמם,
רק שהעיטור שנמצא מסביב לכתר זה צלב

• הוסף לסימניות
יפהפה, לטעמי, ולא חושב שכל עיצוב חסידי-מפואר חייב להיות כבד

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהרבה אנשים לא יודעים שזה סימן צלב, אבל זה פשוט כך,
שימו לב שיש לו שלוש קרניים- אחת כלפי מעלה ושתיים נוטות לצדדים כלפי מטה, די דומה (אבל לא יותר מדי) לצלב המקורי של קרן כלפי מעלה ושתי קרניים לצדדים.
תגידו מה שתגידו, אבל אני יודעת שזה צלב,
צירפתי קובץ ובו הקפתי בעיגול את סימני הצלב,
מצטערת להשבית את השמחה :(

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 65.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לאילה
עד כמה שידוע לי מבחינה הלכתית אין בזה שום חשש, יש כאן שינוי השם ושינוי צורה. פעם הכנסתי ציור עתיק של הכותל לתוך ספר, ולאחר הדפסה סמנו לב שבנוף של הציור היה ציור של כנסיה ומעליו מעין סימן של צלב, והרב אמר לנו שאין בזה בעיה היות והציר לא התכוון כלל לעבודה זרה, וכל שכן כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;233082:
אני יודעת שהרבה אנשים לא יודעים שזה סימן צלב, אבל זה פשוט כך,
שימו לב שיש לו שלוש קרניים- אחת כלפי מעלה ושתיים נוטות לצדדים כלפי מטה, די דומה (אבל לא יותר מדי) לצלב המקורי של קרן כלפי מעלה ושתי קרניים לצדדים.
תגידו מה שתגידו, אבל אני יודעת שזה צלב,
צירפתי קובץ ובו הקפתי בעיגול את סימני הצלב,
מצטערת להשבית את השמחה :(

אילה, אם אני לא טועה זה סמל של פרח האירוס, ואין קשר לשתי וערב.

• הוסף לסימניות
דורון רונן: אם כך אז זה בסדר,
ariels: הטיעון שלך לא מתקבל על הדעת, משום שכבר אמרתי לך שיש קשר הדוק, משום שאת הסימן הזה של האירוס הנוצרים מציירים בכל מקום כצלב מעוטר. יש לי ידע אישי בנושא. זה לא נתון לויכוח- זאת עובדה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה צלב מכיון שזה לא שתי וערב

(מה דעתך על ניקוד קמץ שהו גם חצי מצלב?!)

• הוסף לסימניות
טוב, נו, הטרחתי את עצמי לויקיפדיה
המקור של זה בכלל בצרפת, וזה סמל אצולה צרפתי
לא נראה שיש קשר הדוק כמו שאילה אמרה.
אם נוצרים מציירים פרחים על בתי התיפלה שלהם זה הופך את הפרח לעבודה זרה? ואם הם מציירים את לוחות הברית זה הופך את זה לעבודה זרה? (והם מציירים, וזה גם מידע אישי, ואגב הלוחות העגולים שהרבה עושים היום מקורם בציורים נוצריים!)
מה שבטוח - זה לא משהו יהודי, ומן הסתם מלך ישראל לא היה מעלה על ראשו כתר כזה.

אפשר להכנס לקרוא.

לגבי העיצוב עצמו - סליחה שלא הגבתי כי זה לא התחום שלי בכלל. עבודה נחמדה, קצת מפריע שהקוים לא מתחברים, הרי זה אמור להמשיך עד לצד האחורי.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהרצועות צריכים כיפוף למטה ולהתחבר ואח"כ לחבר עם כדור או פרח

• הוסף לסימניות
התחלה מעולה ממש ממש!!!
יותר הצללות והכהיות.

• הוסף לסימניות
התחלה יפה מאוד.
חסר עוד חרוזים יהלומים ועומק.
בקשר לצלב/ אירוס/ סימן אצולה וכו' מכיוון שכבר די הרבה זמן לא היה לנו מלך, כל סימן של מלכות פאר וכו' לקוח לצערינו ממלכי האומות. אבל אין ברירה. זו ההשראה היחידה שנותרה לנו... אז כמובן שמורידים את הצלב שנמצא דרך קבע בראש הכתר אבל מכאן ועד להתחיל להקפיד על כל צורה ועיטור זה קצת מוגזם.
לדעתי...

• הוסף לסימניות
ariels תודה על הלינק המעניין,
מצטער להשבית שמחות.
בכל מקרה שאלתי רב, הראתי לו את הסמל, גלשנו לנו בויקיפדיה, והרב פסק, ללא ספק חייבים כעת לשרוף את כל האתר פרוג בכיכר העיר באוטו דה פה למהדרין,

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אבל יש עדיין צורך להפוך אותו ליותר מלכותי עם יותר פרטים וקישקושים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד צריך עוד עיבוד ופרטים קטנים ותלת מימדיות , חוץ מזה נהדר בתור התחלה

• הוסף לסימניות
תפסיקו עם הצלב הזה.

אין שום בעיה הלכתית, אולי רק בעיה עניינית, כי אייקון תרבות המסמל תקופה ותנועה מסויימת לא יכול להופיע אצל השני בתור עיטור (כאילו סינים יעשו קישוטים בצורת מגן דוד).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה