כללי חו"ד ללוגו וכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
לוגו צבעוני.jpg
כרטיס ביקור 1.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד! מרשים מאוד!!

מה בדיוק העסק?
זה מוקאפ או כך בנית את הלוגו מזהב בולט??

העסק - נדל"ן. תיווך בתים לתושבי חו"ל בירושלים.
הלוגו - כך בנוי. לא מוקאפ.

• הוסף לסימניות
ואוו... ממש מיוחד!! יש מצב שאני לוקח את הלוגו לתיק עבודות שלי?;)... פשוט תענוג לראות ומרשים מאוד!!

מצטרף לנחמי שלנגר-כדאי להוציא את הבתים המלוגו. הייתי משלב אותם בשפה המותגית.

ועוד משהו-לשטח את הזהב. זה יוסיף ללוגו מינימלזיום.

ממש אהבתי!! ולדעתי גם מדבר לקהל היעד!

הצלחות!!

• הוסף לסימניות
הלוגו ממש יפה
גם לי הפריע קצת הבניינים זה כבר עובר ללוגו
לגבי הצבע והמרקם יש מצב גדול שזה לא יצא ככה בהדפסה ואת עלולה להתאכזב
אני הייתי עושה הטבעת זהב ואז זה היה מושלם

• הוסף לסימניות
מדהים בטירוף!!! רק להוציא את הבנינים דחוף!
הלוגו ממש יפה

לגבי הצבע והמרקם יש מצב גדול שזה לא יצא ככה בהדפסה ואת עלולה להתאכזב
אני הייתי עושה הטבעת זהב ואז זה היה מושלם
מצטרף

• הוסף לסימניות
הלקוח התעקש על הבתים בתוך הלוגו, איך זה עכשיו?
1לוגו צבעוני.jpg

• הוסף לסימניות
בהדפסה בכל אופן זה מוגש שחור לבן, כי האותיות בזהב - יהיו בעז"ה הטבעה.

• הוסף לסימניות
כמעט מושלם!! (הרבה יותר מכמעט!!)

מה שכן, הייתי ממליץ בחום לשטח לגמרי את הזהב, ולנסות לדבר שוב עם הלקוח, זה מאוד חשוב.

אבל איך שאני מדמיין את הלוגו אחרי זה-זהו הלוגו הטוב ביותר שיכול להיות! את ממש מוכשרת!

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה