כללי חו"ד ללוגו וכרתיס ביקור

• הוסף לסימניות
הלקוחה מעצבת אירועים שזירת פרחים חופות כיסא כלה וכו.....
בקשה להשתמש בשם הפרח אורכידה שאהוב עליה במיוחד..
עיצוב.PNG

• הוסף לסימניות
הצבעים יפים
השם לא ברור , העיגול אמור להיות תחליף ל-O ? במידה וכן זה לא זורם עם המילה
עוד דבר, הטקסט למטה צמוד לשוליים, צריך להשאיר לפחות חצי ס"מ מכל צד כדי שבדפוס לא יחתכו לך את הטקסט אחרי ההדפסה, בכל אופן תמיד כדאי לשאול בבית דפוס כמה מ"מ להשאיר מכל צד זה משתנה ממקום למקום
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לא מבינה בזה, אבל עם השחור נותן השראה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תחליפי פונט בעברית לכתב יותר רך ולא שפיצי

• הוסף לסימניות
הפונט בעברית ברירת מחדל - תשני

• הוסף לסימניות
כנל המספרים ברירת מחדל
זה 2 צדדים הניגוד קשה לי תחליפי משחור לורוד כהה
ואם התכונת צד אחד הלבן מתאים יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלוגו אם עושה במעבר שיהיה אחיד כל אות מעבר זה לא טוב
מיקום חופה ועד ברים לעבוד על המיקום זה מתנגש בפרחים וגם מפריעה שזה מידי למטה

• הוסף לסימניות
הלבן נראה יותר טוב הייתי עושה את מעבר צבעים בלוגו אחיד ולא כל אות מעבר זה מציק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגדול הצבעים נראים טוב, גרדיאנט פחות עושים היום בלוגו אז מציעה לך להוריד
מעבר לזה הלוגו קצת מרגיש לי לא ברור אולי תנסי לרשום אורכידאה כמילה אחת ותנסי לשלב ברמיזה את הפרח, כי אם העיסוק העיקרי של הלקוחה הוא עיצוב פרחים אז כן הייתי מכניסה פרח ללוגו. כדאי גם לקבל השראות מפינטרס או שאטרסטוק זה ממש עוזר לקבל רעיונות..
סתם צירפתי לך כמה דוג'.. כמובן אם תרצי לשנות קצת כיוון :)
לגבי הפונט אני לא יודעת..אולי האחרים ידעו
בהצלחה רבה!
1c5c29e7ed65171c575915254869fc54.jpg 17ec81b930e5c69b6535410f199c348a.jpg 674fbdbf77bd55ef2ace68866f50b8d9.jpg 1.jpg

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, הבסיס ממש יפה. שאפו מרים!!
הייתי הולכת על האפשרות הכי תחתונה-
בלי מעבר כמעט, וכן המיקום של הסלוגן למטה, כמו ב- 3 או ב-4.
הרקע של הכרטיס ביקור הלבן נראה לי הכי ברור והכי נעים לעין.
חוצמזה הפונט הרבה יותר טוב אבל אולי תמצאי משהו עוד יותר טוב, פחות מרובע...
מלא בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מידי מעברי צבע יש בכרטיס, כדאי ללכת יותר על בסיס חלק
וכן לבטא בלוגו את צורת הפרח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה