כללי חו"ד לפירסומות

• הוסף לסימניות
:) חמש דוגמאות: ותעזרו לי לבחור איזה 2 לבחור ללקוח ,וכן אם יש הערות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 250.1 · צפיות: 16
  • 2.jpg
    KB 184.1 · צפיות: 16
  • 3.jpg
    KB 176.9 · צפיות: 17
  • 4.jpg
    KB 202.4 · צפיות: 13
  • 5.jpg
    KB 261.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האמצעי לדעתי הכי טוב מכולם

• הוסף לסימניות
אני הכי אהבתי את הראשון והאחרון.
(למרות שבאחרון הייתי מורידה או מרככת את כל "צבעי הקשת")

• הוסף לסימניות
האחרון הכי חזק לטעמי.
גם הראשון נחמד אבל הצבעים של החלק התחתון שם לא משהו בכלל.
הערות: אחרי המילים "מחשבים ורשתות" יש קו כזה שפורץ לתמונה. צמצם אותו שלא יפרוץ.
"שירות אמין.." כתוב גדול מדי. להקטין ולצמצם ולהטות את כל הטקסט לכיוון שמאל (נגד כיוון השעון)
למה הסימן של הש"ח בתוך המחיר? לא אהבתי, זה קטן מדי במקרה שלך.
המילים "3 שנות אחריות" לא בולטות עך הצבע הזה. אולי שנה לצהוב?
המילים "הגיע הזמן לשדרג" לא מספיק צועקות לטעמי. בכלל, הלוגו צריך להיות למטה (אותו מיקום, רק למטה) ולשים במקום זה את המילים "הגיע הזמן לשדרג" בגדול יותר- זה מה שאמור לבלוט במודעה! אפשר אולי שהמילים יעלו על התמונה, תלוי איך זה יראה ואם זה יבלוט מספיק. אולי יידרש לעשות צל ולעשות את המילים בצבע בהיר יותר.
לי נאמר לא מזמן שהלוגו של חברה צריך להיות למטה, ולמעלה צריך להיות ה"משפט" שיגרום לך לקנות את המוצר/שירותים.

• הוסף לסימניות
לדעתי, הראשון או השלישי. קו נקי ויפה

• הוסף לסימניות
הראשון והאחרון, פלוס מה ש ayala כתבה, שינוי מיקום הלוגו ומשפט המחץ "הגיע הזמן לשדרג" וכו'. גם השני יפה בתנאי שתשני לפי הנ"ל.. עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
"מתקנים את כל סוגי המחשבים"
התאריך כבר חלף עבר, אולי הכוונה 20/5/10?

הפרסומות כולן יפהפיות, קטונתי מלהביע דעה בענין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משולש;320931:
"מתקנים את כל סוגי המחשבים"
התאריך כבר חלף עבר, אולי הכוונה 20/5/10?

הפרסומות כולן יפהפיות, קטונתי מלהביע דעה בענין.
תודה על שימת הלב הן בתאריך והן המחשבים
למה אני רוצה דעה מכולם
תודה :)

• הוסף לסימניות
השלישי, לדעתי. הכי נקי וחלק, ומשדר יוקרה ורצינות.

• הוסף לסימניות
האחרון

• הוסף לסימניות
הראשון או האחרון.
צבעים יפים וחזקים, מודעה יפה ומושכת.

• הוסף לסימניות
בשלישי, אפשר להוסיף גלגלים לעכבר, ולתת לו תנופה שייראה כמו אוטו מרוץ (שהרקע נמרח)
ואז זה מתקשר לשדרוג למחשב חזק ומהיר
בכל אופן את הכותרת להגדיל,
ולהגביר קונטרסט, הכתום קצת חיוור מדי.

גם הראשון טוב מבחינת צבעים, רק עם כתום חזק יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה