כללי חו"ד לפרוספקט

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הפרוספקט הינו עבור מוסדות סלונים, ומיועד גם לציבור הפתוח יותר.

קבצים מצורפים

• פרוספקט 6.jpg
    1.4 MB · צפיות: 24
  • פרוספקט 62.jpg
    1.3 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה ומרשים!
קצת הפריעו לי הנקודות הלבנות ברקע, אולי כדאי קצת להפחית או להבהיר אותן.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!
גם אני חושבת שהכוכבים ברקע מורדים מהרמה של העיצוב. עדיף אולי רקע חלק או מעבר צבעים עדין...
חוץ מזה- העיצוב מאוד נחמד! ובמיוחד החלון של התמונות!

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה, עיצוב התמונות נקי ויפה, מה שמפריע כפי שצינו לפני, זה הרקע
שלטעמי רצוי להחליפו לצבע אחיד חלק,ואולי גם רקע מעבר יהיה טוב....

• הוסף לסימניות
יפה מאד,אהבתי את הגלים הכחולים-תכלת, גם בעיני הרקע חזק מדי וכמות הכוכבים רק מפריעה.

• הוסף לסימניות
מקסים, מרשים מאוד!
הייתי מוסיפה קצת רווחים, גם בין התמונות למלבנים של הטקסט וגם בן החלון של התמונות למשפט למטה.

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד !
בתמונה של האדמו"ר להוריד את הסרטים או לשנות מיקום כדי שלא יהיה בדיוק כמו בצד' שמאל למטה, והייתי אפי' מחליף מסגרת לאדמו"ר

• הוסף לסימניות
מקסים ומקצועי!!!

את הסרטים הייתי מורידה מהתמונות של האנשים, כמו שאמרו - זה אולי לא מספיק מכובד. אבל האדום באמת מוסיף, אולי כדאי לחשוב איך לשלב את האדום בצורה אחרת.

הכוכבים ברקע, כמו שאמרו, אולי כדאי יותר שקיפות?

אבל, באופן כללי מצויין!

• הוסף לסימניות
פרוספקט מדהים!

אבל הרקע קצת מפריע לעין, אולי להבהיר את הרקע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה