כללי חו"ד לפרסומת

• הוסף לסימניות
ת'אמת הרבה זמן לא העלתי עבודות, אשמח לקבל חו"ד:)

קבצים מצורפים

• lakoya copy.jpg
    KB 976.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מהמםםםם

• הוסף לסימניות
פשוג משגע!
שתי הערות קטנות - כדאי לחדד את ההבלטה של הפנינה, וכן רווח בטלפונים ופיסוק בכתובת.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ויוקרתי בהחלט!
נראה לי שהקטנה קטנה של הפנינה בתוך ה O יכולה להיות מעניינת

• הוסף לסימניות
הבלטה - להוריד.
עיטורים מצידי הטקסט - להוריד, או להקטין.
פרטי החנות - להקטין.

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה!

עיצוב נקי ויפה.

• הוסף לסימניות
פרטי החנות והטבעות לא יושבות במקום, אולי תנסי להקטין את מיקום החנות...

• הוסף לסימניות
ממש מקסים!
לרווח קצת בפרטים.

• הוסף לסימניות
מודעה מיוחדת ביותר, הייתי משנה את הפונטים בעברית, למשהו יותר חזק.

• הוסף לסימניות
פשוט מהמם!!!!

• הוסף לסימניות
יפה
פונט הפרטים נראה אכול משהו
הייתי מחליף אותו ומקטין מעט את שתי השורות

• הוסף לסימניות
מדהים!! הייתי מאחדת פונטים, את הפונט של הכתובת כמו הפונט באמצע

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!! וכמובן מצטרף לאלה שאמרו שצריך להבליט את הפנינה (זה ניראה כאילו זה מאחורי האות o)

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ויפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה