כללי חו"ד לפרסומת

• הוסף לסימניות
חו"ד לפרסומת רציתי לדעת בקשר לתמונה אם זה לא מדי חשוך
תודה

קבצים מצורפים

• Chine Tov - Full Page.jpg
    KB 787.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
התמונה לא נראית לי חשוכה מדי, למרות שהמסך שלי די בהיר וקשה לי לשפוט. אם יש לך ספק תבהיר קצת ב"לבלז" בפוטושופ.
המודעה נחמדה מאד!
הייתי קצת מאחדת פונטים. גדלים שונים, אבל פונט אחיד. מקסימום שני פונטים, אין צורך ביותר מזה, המודעה כבר כך עמוסה בתוכן. זו דעתי הצנועה... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה,
התמונה (העליונה) אכן קצת חשוכה, אבל ממש קצת...
את הסט של הספרים למטה הייתי "מושיבה" יותר טוב על השולחן...

• הוסף לסימניות
יפה
יש לי מסך בהיר וזה נראה לי קצת כהה. וכנ"ל בקשר לפונטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יואלי;89510:
חו"ד לפרסומת רציתי לדעת בקשר לתמונה אם זה לא מדי חשוך
תודה
השאלה הזאת שואלים לפני שזהו בהעיתונים כבר שבעיים

• הוסף לסימניות
א הערליך שטיקל!!!
אז דו קענסט יא, ברענג ארויף נאך!!

• הוסף לסימניות
התמונה הפינה תהחתונה יושבת לא נוח תכניס את הספרים פנימה יותר והצלילית מאחורי הספר גם נראה לי מיותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה