חו"ד לתכנון אמבטיה

• הוסף לסימניות
שובע טוב,
אשמח לשמוע חוות דעת על התכניות המצורפות,
רוצים להוסיף מקלחון ע"ח המרפסת שירות, ואת האמבטיה הקיימת להקטין למינימום.
הקיר החדש במרפסת שירות חייב להיות איפה שמיקמתי אותו כי יש שם חלון קיים שלא רוצים להרוס.
האם באופציה 3 מעבר של 75 ס"מ בין הקיר לעמוד הקיים זה צר מידי, והאם השטח שמתקבל לא חנוק מידי?
תודה רבה!
אופציות  אמבטיה 2.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אופציה 3 היא הכי מרווחת.
האופציות האחרות הן נחמדות אבל יוצרות הרבה בעיות ונישות מיותרות.

• הוסף לסימניות
הדלת באופציה 3 לא תתקע באסלה כשיפתחו אותה?
לא הבנתי מאיפה לאיפה יש מעבר ברוחב 75 ס"מ.
בכל אופן קחי בחשבון שדלת כניסה לחדר היא 80 ס"מ כולל משקוף, ז"א בערך 70 ותחשבי אם זה מתאים לך

• הוסף לסימניות
בכל אופציות לדעתי לא לעניין לעבור לצד אסלה כשהרוחב 112 בין הקירות כולל האסלה!
האסלה מיני -75-70 נשאר 42?? זה ממש להתחכך באסלה
אולי תשקלי להחליף את האסלה עם המקלחת , המקלחת תהיה בשיפועים קלים ברצפה , דלת אלומניום אטומה למים , הנמכת ריצוף 2-3 בכניסה לחדר המקלחת והאסלה באזור החלון
לגבי האמבטיה -לא הבנתי מה הרווח מסידור הכלים החדש , הישן היה יותר טוב
אמבטיה -לא פחות מ-120 ואז קיבלת סה"כ 25 ס"מ לאכסון ?? עדיף כבר אמבטיה לכל הרוחב
מה גם שאכסון צמוד לאמבטיה צריך להגן עליו ממים במאה אחוז
עוד שאלה קטנה -למה המחיצה בחלון לא יכולה לזוז?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הדלת באופציה 3 לא תתקע באסלה כשיפתחו אותה?
לא הבנתי מאיפה לאיפה יש מעבר ברוחב 75 ס"מ.
בכל אופן קחי בחשבון שדלת כניסה לחדר היא 80 ס"מ כולל משקוף, ז"א בערך 70 ותחשבי אם זה מתאים לך

המעבר של 75 ס"מ זה מה שנשאר בין הקיר החדש של האמבטיה באופציה 3 לעמוד משמאל למטה.

בכל אופציות לדעתי לא לעניין לעבור לצד אסלה כשהרוחב 112 בין הקירות כולל האסלה!
האסלה מיני -75-70 נשאר 42?? זה ממש להתחכך באסלה
אולי תשקלי להחליף את האסלה עם המקלחת , המקלחת תהיה בשיפועים קלים ברצפה , דלת אלומניום אטומה למים , הנמכת ריצוף 2-3 בכניסה לחדר המקלחת והאסלה באזור החלון
לגבי האמבטיה -לא הבנתי מה הרווח מסידור הכלים החדש , הישן היה יותר טוב
אמבטיה -לא פחות מ-120 ואז קיבלת סה"כ 25 ס"מ לאכסון ?? עדיף כבר אמבטיה לכל הרוחב
מה גם שאכסון צמוד לאמבטיה צריך להגן עליו ממים במאה אחוז
עוד שאלה קטנה -למה המחיצה בחלון לא יכולה לזוז?

מצד המעבר למקלחון אני גם חשבתי שיותר טוב באופציה הראשונה, רק שאז החלל שמתקבל באמבטיה פחות יפה. והיא גם יותר צפופה.
אבל לא הבנתי איך אפשר להפוך את המקלחון עם האסלה, אין שם מספיק רוחב בשבילו.
האם אמבטיה של 1.10 זה מידי קטן? ואז נשאר לי איחסון של 35 ס"מ. ובמקרה שאני מרחיבה כמו באופציה 3 אני יכולה לעשות אמבטיה של 1.20 ועוד איחסון של 45.
חשבתי על אפשרות נוספת של שילוב 2 האופציות, איך זה?
untitled.png

את החלון הם לא רוצים להזיז בגלל העלויות של זה. זה חלון די חדש שחבל להם להרוס.

• הוסף לסימניות
מעבר של 75 ס"מ זה מה שנשאר בין הקיר החדש של האמבטיה באופציה 3 לעמוד משמאל למטה.
זה בסדר כמעבר פרטי לשרותים
לא כמעבר לחדר כביסה! צריכה לעבור שם מכונה צריך מיני 80 מקיר לקיר
את החלון הם לא רוצים להזיז בגלל העלויות של זה. זה חלון די חדש שחבל להם להרוס.
איזה גובה מתחיל החלון? אולי לשים מתחתיו אסלה אם שייך כמו שכתבתי
יש לי נסיון עם אמבטיה 110 זה קטן אבל בא בחשבון רק לילדים

• הוסף לסימניות
זה בסדר כמעבר פרטי לשרותים
לא כמעבר לחדר כביסה! צריכה לעבור שם מכונה צריך מיני 80 מקיר לקיר

איזה גובה מתחיל החלון? אולי לשים מתחתיו אסלה אם שייך כמו שכתבתי
יש לי נסיון עם אמבטיה 110 זה קטן אבל בא בחשבון רק לילדים

את המכונת כביסה אפשר להעביר גם דרך המרפסת יש יציאה נוספת למרפסת מהחדר, השאלה אם כמעבר לחדר הסמוך זה לא מידי חנוק,
יש גובה לאסלה מתחת החלון, אבל לא הבנתי איפה למקם את המקלחון במקרה שאני מעבירה לשם את האסלה, שיהיה מקלחון נורמלי עם דלת זכוכית.
תודה!

• הוסף לסימניות
האסלה, שיהיה מקלחון נורמלי עם דלת זכוכית.
בלי דלת זכוכית
אבל את יכולה להשאר עם התכנון האחרון בתנאי שתקחי את קיר הכניסה למקלחת והשרותים לפחות עוד 20-30 ס"מ דרומה
יש לך 135 רוחב אז אסלה 75 נשאר 60 אבל את נתקעת בעמוד! אם תרחיקי את האסלה כלפי מטה מהעמוד המעבר יתרחב
ואת קיר הכניסה לאמבטיה לקחת עוד קצת פנימה לטובת המעבר שיהיה לפחות 80

• הוסף לסימניות
בלי דלת זכוכית
אבל את יכולה להשאר עם התכנון האחרון בתנאי שתקחי את קיר הכניסה למקלחת והשרותים לפחות עוד 20-30 ס"מ דרומה
יש לך 135 רוחב אז אסלה 75 נשאר 60 אבל את נתקעת בעמוד! אם תרחיקי את האסלה כלפי מטה מהעמוד המעבר יתרחב
ואת קיר הכניסה לאמבטיה לקחת עוד קצת פנימה לטובת המעבר שיהיה לפחות 80

תודה רבה!!
עזרת לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה