כללי חו"ד ממשתמשי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת חו"ד ממשתמשי אינדיזיין איזה גירסא יותר נוחה ועושה פחות בעיות אינדיזיין CS2 או אינדיזיין CS3 כי שמעתי שCS3 היא תוכנה יותר כבדה, ועושה בעיות וגם באגים לעומת גירסא CS2.

(בינתיים אני עובד כרגע על CS3 לא כל כך הרבה על עיצוב אלא בעיקר על מיזוג דואר וכשאני רוצה להדפיס כמה מאות דפים פשוט התוכנה קורסת לי, אז האם זה מאמת את החששות שCS3 עושה בעיות, או לא)

אז אנא דעתכם חשובה לי מאוד

• הוסף לסימניות
אכן סיאסשלוש עושה בעיות - - -
כמה?
הרבה - - -

סיאס2 יותר יציבה.
אבל זה מאוד תלוי במחשב שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;88895:
אכן סיאסשלוש עושה בעיות - - -
כמה?
הרבה - - -

סיאס2 יותר יציבה.
אבל זה מאוד תלוי במחשב שלך.

מה זאת אומרת תלוי במחשב שלך?
יש לי מחשב חזק ומהיר

• הוסף לסימניות
לא היה לי שום בעי' לא בסיאס2 ולא בסיאס3, כמובן ע"כ מק.
הי"ת יעזור הלאה...

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות עכשיו אותו מחשב - - -
והטכנאי אמר שמנסיון, סיאס2 על המחשב הנ"ל
עושה בעיות.

כמו למשל,
קריסת התוכנות, איטיות ועוד כל מיני דברים רעים - - -
דעתך?

• הוסף לסימניות
המחשב לא עושה שום בעי', הטכנאי מן הסתם אף פעם לא ראה מק מימיו.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;88912:
והטכנאי אמר שמנסיון, סיאס2 על המחשב הנ"ל
עושה בעיות.

כמו למשל,
קריסת התוכנות, איטיות ועוד כל מיני דברים רעים - - -
דעתך?

יש טכנאים לדבר הזה???:) הם בוודאי מובטלים - - -

נ"ל שהתכוונת CS3...

לגופו של עניין: מה הבעיה להחזיק CS2 ו-CS3 על אותו מחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;88929:
יש טכנאים לדבר הזה???:) הם בוודאי מובטלים - - -

נ"ל שהתכוונת CS3...

לגופו של עניין: מה הבעיה להחזיק CS2 ו-CS3 על אותו מחשב?

להגיד שיש לו בעיה עם מחשב הזה זה סתם קשקוש.

אין שום בעיה להחזיק שניהם במחשב.

אגב, אין לי שום בעיה עם CS3. הוא די יציב. אני מצליח לעשות בעיות איתו רק כשאני מתכנת משהוא לא בסדר... ;)

CS3 רץ הרבה יותר מהר מCS2, בפרט במק עם מעבד intel, אבל צריך יותר זיכרון.

• הוסף לסימניות
מה לגבי בעיות אחרות כמו ייצוא קבצים, מיזוג דואר, אפקטים, מה עושה הכי פחות בעיות וקורס פחות, (אני רק התחלתי לעבוד על CS3 בינתיים רק על מיזוג דואר של קבצים רבי דפים וזה כבר פעמיים קרס)

• הוסף לסימניות
זה קרה גם באינדזיין cs2, אין מה לעשות. צריכים לפעמים לסגור אינדיזיין אם עובדים על חומר רבי דפים, ולפתוח שוב ראיתי שגם גרפיקאים אחרים עושים זאת אבל בכל מקרה cs3 שווה ובפרט על object styles

• הוסף לסימניות
בייצוא לא אמור להיות בעיה (למעט OSX 10.5).
עם מיזוג דואר אין לי נסיון.
באפקטים לא אמור להיות בעיות. כל האפקטים יש רק בCS3 בכל מקרא...

מבחינת יציבות, אין כמו CS. אבל אני לא רואה הבדל בין CS2 לCS3.

ביבוא מוורד יש מקראים שCS3 פחות טוב. תמיד כדאי לייבא מrtf, או אפילו יותר טוב tagged text.

בכל מקרא היתרונות של CS3 גם מבחינת המהירות, וגם מבחינת האופציות (כמו GREP, אפקטים, פסקאות ממוספרות, variables, חיפוש אובייקטים, ועוד ועוד) CS3 שווה מכל הכיוונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה