כללי חו"ד עטיפה לקופסא לתהלים

• הוסף לסימניות
התהלים ששלחתי בעבר, עבר שינויים קוסמטים רבים עד שהגענו לתוצאה הזו. מה דעתכם על הצבעים, וכן על צורת הכיתוב. כמובן שהשולים בפועל גדולים בהרבה היות ומדובר בקופסא.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הצללית של הכינור מפריעה לי, היא נראית לי גסה מעט. נסה להוריד אופסיטי ולקרב לכינור.

• הוסף לסימניות
הצללית של הכינור פשוט אינה נכונה. צללית כזו מתאימה לעצמים שטוחים, כמו המלל, ולא לצורה בעלת נפח.

כיון שכאן גם אין משטח שעליו "מונח הכינור, ועליו נכון להטיל צל תחתי, הפתרון לחיבור בין הכינור לרקע יכול להיות:

או:
א. Inner shadow
או:
ב. צל מפוזר מאד, היוצר הילה כהה מסביב לכינור
או:
ג. Outer Glow

כל אחד יוצר אפקט אחר, וצריך לראות מה מתאים למסר, בכ"א Drop Shadow במקרה כזה זו שגיאה.

• הוסף לסימניות
מתוקן

תודה רבה על העצה.
ידעתי שכדאי לשלוח לפרוג לחוות דעת
ובכן איך זה עכשיו ומה לגבי הצבעים והטקסט.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 1,004.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה.
היא לא הודפסה כבר?
נראה לי שראיתי ת'תהילים האלו בחנויות, לא??

• הוסף לסימניות
זה כבר בחניויות אבל עכשיו מדובר בקופסא לתהלים מחולק, וכן עשיתי שינויים עם גודל הפונט הצבעים. וגם שיניתי את תמונת הכינור.

• הוסף לסימניות
כללים בעיצוב גרפי

נכתב ע"י Graphic;213420:
הצללית של הכינור פשוט אינה נכונה. צללית כזו מתאימה לעצמים שטוחים, כמו המלל, ולא לצורה בעלת נפח.

כיון שכאן גם אין משטח שעליו "מונח הכינור, ועליו נכון להטיל צל תחתי, הפתרון לחיבור בין הכינור לרקע יכול להיות:

או:
א. Inner shadow
או:
ב. צל מפוזר מאד, היוצר הילה כהה מסביב לכינור
או:
ג. Outer Glow

כל אחד יוצר אפקט אחר, וצריך לראות מה מתאים למסר, בכ"א Drop Shadow במקרה כזה זו שגיאה.
האם ניתן להשיג ספר שמדבר על כללים אלו?

• הוסף לסימניות
זה לא כינור, זה צ'לו. נראה לי שיותר מתאים לשים כינור

• הוסף לסימניות
מפריע לי ההבלטה במילים 'ישרה חדשה' זה מטשטש את האותיות, אולי להוריד מעט בעובי ההבלטה?

• הוסף לסימניות
לדעתי - חובה להוסיף הצללה הכינור נראה עומד באויר
אולי תוסיפי הצללה בחלק התחתי של הינור כך שיראה עומד

פרט לכך הכל מהמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה