כללי חו"ד על האתר

• פותח הנושא RonB
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד אני מתכנן לעלות בקרוב אתר להפצת פנימיות התורה.
הייתי רוצה לקבל חו"ד למרות שיש לי עוד הרבה דברים לסדר באתר שלא עובדים טוב.

http://www.ilana-dehaye.info

• הוסף לסימניות
אני בדקתי אותו במערכת הפעלה windows בדפדפנים הבאים (IE6,IE7,FF)

• הוסף לסימניות
הכיוון ממש חמוד הבעיה שיש שם דברים שנראים קצת מתוחים כנ'ל הבאנר הוא גם גדול מידי וגם מתוח..

• הוסף לסימניות
בסוף זה עלה, לקח לו טיפה זמן.

לא מספיק מקצועי, יש אזורים מאולצים ומתוחים.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל יותר פירוט , כלומר איזה אזורים נראים מתוחים? (חוץ מהבאנר)

• הוסף לסימניות
האתר שלך בכיוון מאוד מוצלח!

אני חושבת שצריך שתצמצם את מגוון הצבעים באתר, תבחר 2 צבעים (אולי שקשורים לתמונה למעלה) ותלך איתם, זה נותן מראה יותר מקצועי ומכובד.

חוץמזה, ה-חיפוס- שלא יהיה בסוף הדף אלא בראשו

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
הכיוון טוב החלוקה והבניה יפים.
לדעתי, הלוגו תופס מידי הרבה מקום , מתוחלצדדים וכן השם לא כ"כ ברור עם ההבלטה א, אולי כדאי שהוא יהיה על רקע בצבע אחר. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, בלי קשר לעצוב או מה;
למה שמישהו בכלל ירצה להירשם לאתר, כאילו מה זה ייתן לו?
זה כמו "הפוך לדף הבית". נו, באמת.

• הוסף לסימניות
הבנר של 'פרשת אמור' מאוד-מאוד יפה.

אם היה אפשר לעצב, גם את בנר הכותרת של האתר, באותו סיגנון, וכן לקחת את הסיגנון הזה לאתר כולו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני אמור להוסיף בהמשך פורום שיהיה לאנשים רשומים בלבד וכמו כן לניהול MAIL LIST לשליחת הודעות חשובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;253207:
סתם שאלה, בלי קשר לעצוב או מה;
למה שמישהו בכלל ירצה להירשם לאתר, כאילו מה זה ייתן לו?
זה כמו "הפוך לדף הבית". נו, באמת.

אני אמור להוסיף בהמשך פורום שיהיה לאנשים רשומים בלבד וכמו כן לניהול MAIL LIST לשליחת הודעות חשובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה