כללי חו"ד על הפירסומות

• הוסף לסימניות
המודעה יפיפיה !!

לולא הכיתוב--כשר חלבי--הייתי בטוחה שמדובר במסעדת גריל-(דרום אמריקאית...)
לפחות לי זה מה שהצבעים משדרים,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;294362:
המודעה יפיפיה !!

לולא הכיתוב--כשר חלבי--הייתי בטוחה שמדובר במסעדת גריל-(דרום אמריקאית...)
לפחות לי זה מה שהצבעים משדרים,
בעיקרון זה בשרי אני בטעות כתבתי חלבי בגלל שהוא עוד לא החליט בדיוק מה ה יהיה
זה בשרי תודה לצומת הלב!!!

• הוסף לסימניות
זה סופי סופי סופי? :)

לפי דעתי המרובעים שהוספת פוגמים בכרזה
יותר מדי גדולים, משתלטים, הצורה שלהם לא מתקשרת ככ לשאר
הייתי מנסה לשים את הטקסט בצורה אחרת
שימשיך את הקו המיוחד שהיה
ככ נסי לקחת פונט מעט יותר יוקרתי

את הכשר חלבי/בשרי הייתי מוריד מלמעלה ומחליף את הצבע הצהוב

• הוסף לסימניות
זה היה ממש מדהים!
עד שהוספת את שני המלבנים האדום ורוד.. וכן הפונט והכל משדר עממיות ולא יוקרה. וחבל, זה היה נראה יוקרתי לפי הלוגו..
צריך לחשוב איך לשנות את עניין המלבנים האלה.. הם מאד גורעים.
אולי פשוט לשים מלבנים חלקים ללא קצוות מעוגלים, וריווח ביניהם כדי שיראו את הרקע.
אגב, הפסים עדיין לא מרווחים בשווה. בצד ימין יש בעיה.

• הוסף לסימניות
אוקי פשוט אין לי פונטים מספיק יוקרתיים
אני רוצה לקנות עכשיו פונטים, בקשר למלבנים אני יחליף
תודה!!!

• הוסף לסימניות
גם דעתי כקודמי בעניין המלבנים הפוגמים. הם גדולים ומתחרים עם הלוגו. זה לא טוב. אם המודעה גדולה לא צריך טקסט כ"כ גדול.
בנוסף, הפריעו לי הרווחים הגדולים בין המילים. אם תשני פונט אולי זה יסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה