כללי חו"ד על לוגו

• הוסף לסימניות
כנראה שזה כמעט סופי, אשמח לשמוע הערות והארות וגם... מילה טובה על סטודנט פרוג מתחיל
(הפעם שמתי אותו לא במוקאפ בכיוון חזיתי מלא) Untitled-3 copy.jpg
  • נראה לי שה- S קצת מסכן ליד ה-B יש לו פחות דומיננטיות, אולי להרחיב אותו טיפה
  • במניפה נראה לי להחליף את סדר הצבעים, כדי שלא יהיה כזה שפיץ על ה-B
  • והקו מתחת ל-B מיותר לדעתי
אכן הS היה מעט מבחינת את המאור הקטן ע"כ שמתי את החלק התחתון שלו בפרונט זה נראה יותר טוב (לדעתי)
החלפת הצבעים במניפה תעשה אותו מאוד משתולל מה גם שהוא לא מקלקל את B והעניים והמוח מייד מישרים קו לB המקורי (כך נראה לי)
הקו תחת הB באמת נראה מיותר אך בלעדיו הB תהיה מידי גבוהה, להקטן את הS יותר לא יהיה רלוונטי אך נראה לי שהקו נותן תחושת זרימה כל שהיא, מה אומרים המבינים?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. אבל איך מסתדר עיצוב גרפי עם מדבר (מדבר זה משהו שומם)
עריכה- לא ראיתי את הלוגו השני. הוא בהחלט יפה! בלי ההערות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, ונקי!
הקו תחת הB באמת נראה מיותר אך בלעדיו הB תהיה מידי גבוהה, להקטן את הS יותר לא יהיה רלוונטי אך נראה לי שהקו נותן תחושת זרימה כל שהיא, מה אומרים המבינים?
יש כלל כזה: מה שאפשר להוריד מורידים, כך הלוגו יותר נקי וזכיר!
אפשר להרים את הS במילימטר שיתישר ל- B

בהצלחה!
יש פוטנציאל חזק!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אהבתי את השני
נראה טוב יותר

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד

• הוסף לסימניות
הכרטיס מאוד יפה!
כן בלי הקו. אבל הפסים האלכסוניים מיותרים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
LIKE

• הוסף לסימניות
מעולה!
ביג לייק!!

עכשיו לדקויות: שים לב ליישורים (כדאי לראות בגדול)
312104-de53decf2cf4e84ae8e15aeb0093fb97-1.jpg

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה