כללי חו"ד על מודעה

• פותח הנושא ruti
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;283477:
תמיד לבחור: אתה אמרת אין כאן עניין של דעה אלא של עין, ואם העין שלך אומרת לך שהראשונה עדיפה אין לך אלא לסמוך עליו.

אולם מה אעשה ועיני אומרות לי אחרת :)
לא לא לא, לא הוא מה שאמרתי, כלל וכלל...
ודאי ויש כאן ענין של דעה, כברור, ואפילו לשנינו....
והעין מסתמא נשענת ונסמכת ונמשכת אחר הידיעה.

אולם, כאשר הדעה שלי שלך מתנגשות, אין ספק שדעתי העניה אמורה לכוף ראש, ואפילו מלוא הקומה, למול עושר וגובה דעתך.
ובעקבות הדעה, גם העין אמורה ללכת ולנטות ולומר את דברה, כלומר את דברך-עיצובך המחודש.
ושוב אולם, מה לעשות שעיני מתמרדת ואינה עושה זאת, אלא עדיין מתעקשת ללכת בשרירות לבה אחר העיצוב הראשוני?
וזו, זו היתה שאלתי, מה אעשה במקרה דנן, כשהעין מתמרדת ללכת בעקבות הדעה המעונינת לכוף ראשה?...

• הוסף לסימניות
....אחרי כל התשבחות....מה עם סימן קריאה אחרי מושלם?

• הוסף לסימניות
תמיד לבחור:

שים לב במודעה המקורית יש נטייה קלה כלפי שמאל והמלל + הויזואל אינם מתמרכזים.
שים לב לתנועה האלכסונית של המראה והפרפר שמושכים את העין כלפי מעלה ושמאלה.

לכן המיקום הטבעי יהיה איפה שהנחתי את הטקסט.

הצבע שבחרתי הוא הצבע המחמיא של הסגול

קבצים מצורפים

• 1234.jpg
    KB 64.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אוקי, מודה ומתוודה. טעיתי...
טעיתי, כי... גם לאחר עיוני בדבריך המחכימים והזועקים נכונה, עדיין עיני נמשכת אחר העיצוב הראשוני, למרות ששכלי קבל גם קבל את דבריך, וירד אחר עומקם.
מה שאומר שטעיתי, והעין אינה נסמכת אחר הדעת.
או ש... צריכה היא העין 'לישון על זה לילה', במהלכה תטפטף עומקה של הדעת אליה, ולשתפקח היא ליום חדש, ראה תראה נכונה את פני הדברים...
ימים (ולילות) יגידו.

ו... (כמעט) שכחתי, תודה---

• הוסף לסימניות
אם כן, אין לך ללכת אלא אחר עיניך. :)

• הוסף לסימניות
אה, וכמעט שכחתי...
לילה טוב :)

• הוסף לסימניות
נו, אם לא לי, לפחות לשאר העולם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;283424:
יפה מאד - נקי וקלאסי.
אהבתי את הצבעים (בפידיאף).

לי זה הזכיר את הלוגו של זארה (פחות או יותר, לא בדיוק אותו פונט וכו'- אבל משום מה הזכיר לי...).

זה אכן נעשה בכוונה דומה ללוגו של זארה (אין פה בעיה של זכויות יוצרים
icon7.gif
) בגלל השם הדומה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;283495:
שים לב במודעה המקורית יש נטייה קלה כלפי שמאל והמלל + הויזואל אינם מתמרכזים.
שים לב לתנועה האלכסונית של המראה והפרפר שמושכים את העין כלפי מעלה ושמאלה.

לכן המיקום הטבעי יהיה איפה שהנחתי את הטקסט.

הצבע שבחרתי הוא הצבע המחמיא של הסגול

ההערות שלך לגבי הצבע הם אחרי שראית את הPDF? (מצורף כמה הודעות אחרי הראשונה)
כי בענין מיקום הטקסט אני מסכימה איתך...
אבל שילוב שני גוונים של סגול לדעתי יותר יפה מאשר צירוף צבע נוסף....

• הוסף לסימניות
ותודה לכל מי שהעיר לי על המעבר במספר הטלפון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה