חו"ד על עדשה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על עדשה של סיגמה 18-200 למצלמת 650d של קנון? נקנתה היום...

• הוסף לסימניות
שאלתי והמליצו לי בקאמרה על 18-135 מקורית של קנון ובפוטו שוורץ המליצו בחום על זו. הקנון היא שקטה וזו לא.לא היה דחוף לי שקטה כי אני לא מצלם כמעט וידאו.רק צילומי חוץ.

• הוסף לסימניות
היא עדשה בינונית.
יש הרבה שטובות ממנה.

• הוסף לסימניות
ברור, אבל למצב הכספי שלי לא היו הרבה עדשות מועמדות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוחי;1139196:
ברור, אבל למצב הכספי שלי לא היו הרבה עדשות מועמדות...

אם כך, מה השאלה?!

• הוסף לסימניות
זה מה שצילמתי היום עם העדשה הזו

קבצים מצורפים

• IMG_0147.jpg
    KB 415.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יש תזוזה בתמונה.

• הוסף לסימניות
אני לא מקצוען, ואף פעם לא התיימרתי להיות.....
זה לתחביב נטו.

• הוסף לסימניות
הייתה לי פעם כזאת ל-CANON היא מאוד רעשנית והפוקוס שלה כלל לא מהיר ''יחסית'' לאחר שכבר העדשה עשתה קילומטרז התחילו בעיות פוקוס ומאז היא שוכבת אי שם (אני אפילו לא זוכר איפה הנחתי אותה).
כמו ש''הגלים'' אמר, כדאי לשאול לפני.

• הוסף לסימניות
טוב,אם אתם אומרים.... מי אני שאדבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה