כללי חו"ד על תוכניה לימי עיון

• פותח הנושא yrzys
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חו"ד על תוכניה לימי עיון
התוכניה בגודל מחברת עם ספירלה מלמעלה (עדיין עלי להוסיף שטח "מת" לספירלה) ושקף בחזית
מאחור בלוק של כ-30 דפי כתיבה עם הרקע והשורות.
הדרישות: מוטיב-דובדבנים סגנון-כפרי מה דעתכם? ואיזה משניהם (השינוי במסגרת העליונה)

200773_16225475_222.jpg

200773_16305916876_111.jpg

תוקן על ידי yrzys ב- 03/07/2007 16:31:25

• הוסף לסימניות
חו"ד על תוכניה לימי עיון

וואו, אהבתי!
הדובדבן קיבל מכה? והתכווץ?
תוקן על ידי ונתנו10 ב- 03/07/2007 16:45:42

• הוסף לסימניות
חו"ד על תוכניה לימי עיון

יפיפה!!!!
זה בהחלט נותן הרגשה כפרית.
משום מה זה הזכיר לי את ספר המתכונים שלי...:)
הרעיונות והביצועים שלך כמו תמיד, מפתיעים ויפים!
אגב, גם לי נראה השני

• הוסף לסימניות
חו

ראש יהודי: האם זהו ספר המתכונים שלך?
האמת ששי למשתתפים מחולק כזה ספר מתכונים, ואמרו לי להתאים את העבודה לכיוון, ובכ"ז שלא יהיה זהה
200773_1974920466_reka%20matcon%201.jpg

• הוסף לסימניות
חו"ד על תוכניה לימי עיון

מדהים!
השני יותר יפה לדעתי.
אול כדאי לך לשים כל יום דודבנים כמספר היום (1 ב-א', 2 ב-ב' וכו')?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה