כללי חו"ד פירסומת לאולם

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל חו"ד על פירסום לאולם.

1.מבחינת הצבע- איזה כדאי?
2. מבחינת הלוגו- (בפרסומת הקטנה) איפה כדאי למקם אותו? (את הסמל של הלוגו- לא אני עשיתי)

ועוד הערות... מה לשנות, להוסיף וכדו'...

תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• צבע.jpg
    KB 503.7 · צפיות: 18
  • מיקום הלוגו.jpg
    KB 737.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בראשון 2 בשני 1

אם מרכז התמונה הוא מטושטש לא כדאי לשים מעליו את השם של האולם. אחרי תפריט אישי תוריד/י את הקו. בסך הכל קו נקי ויפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;305744:
בראשון 2 בשני 1

אם מרכז התמונה הוא מטושטש לא כדאי לשים מעליו את השם של האולם. אחרי תפריט אישי תוריד/י את הקו. בסך הכל קו נקי ויפה.

לא הבנתי לגבי הטישטוש שבמרכז התמונה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
כמובן שהבורדו בגלל הנוכחות שלו. לגבי הלוגו הייתי מנסה אופציה שלישית כי הגביע לא יושב במרכז.(המרחק מה'שערי')

בדרך כלל תמונה שיש בה טישטוש היא באה לתת פוקוס לאובייקט החד, משום מה כאן הכוס והפרח לא מי יודע מה מרשימים לתת להם את הפוקוס, אני חושב שכדאי לחפש תמונה עם יותר פרטים ללקק.

שוב העבודה מקסימה ומבחינתי עדיף לכתוב טקסט על טשטוש - כמובן בגלל הפוקוס.

• הוסף לסימניות
כאשר הטקסט מעל הטשטוש הוא משנה את הפוקוס שהצלם תכנן. עליך לשרת את הרעיון של התמונה, לכן כדאי או להזיז את הכיתוב או לבחור תמונה אחרת.

• הוסף לסימניות
מבחינת הצבע - אופציה 2 - צבעוניות טובה יותר
מבחינת הלוגו - אופציה 1 - כדאי לצמצם רווחים

• הוסף לסימניות
אם יש לך אפשרות, הייתי מחליפה את הפונט של שם האולם. הוא שפיצי מדי ומנוגד לאווירה הנינוחה של שאר המודעה.

ובתשובה לשאלות - גם אני מעדיפה את הבורדו, ואת הלוגו עם הגביע במרכז.

בסה"כ עבודה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
על עבודות יפות כאלה כיף לתת ביקורת, כמו שאמרו ברוב קולות הראשון 2 השני 1

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
אם אני לא טועה הש' בלוגו היא כמו של "שמחונים":rolleyes:

ראשון 2 שני 1

• הוסף לסימניות
ראשון= 2
שני= 2, אבל להגדיל טיפטיפה את הלוגו.

בס"כ יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל - ראשון 2, שני 2.
עבודה יפה ויוקרתית!

• הוסף לסימניות
חו"ד

הראשון כמובן 2 בגלל הבורדו שממש מושך את העין, והלוגו לדעתי כדאי למצוא אופציה שלישית כי בלוגו יש את האות ש, שקצת מבלבל את הצופה, מלבד זאת, מקסים..............

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה ונקי!
בראשון 2, בשני 1.
(האם זה אולם שכבר קיים, כמדומני שבירושלים יש אולמי שערי שמחה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה