חו"ד - ציור ראליסטי בפוטושופ

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מתחיל ומסיים ציור כזה.
נשארו כמה שיפוצים...

קבצים מצורפים

• 3377.jpg
    KB 915.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
וואו, מקסים!

• הוסף לסימניות
מדהים
ההבעה חזקה מאוד

יד שמאל שלו נראה לי צריכה טיפול קטן

• הוסף לסימניות
כמה סבלנות!!!!!!!!!!!!!!!!
מקסים ביותר!

• הוסף לסימניות
איזה כשרון!
*למה הוא נראה בדכאון?
*היד שעל הלחי מדי מקומטת בעיני.
*הזקן מאוד יפה, -רק מסביב לפה הוא ישר מדי- ונותן תחושה של פה מודבק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;766321:
איזה כשרון!
*למה הוא נראה בדכאון?
*היד שעל הלחי מדי מקומטת בעיני.
*הזקן מאוד יפה, -רק מסביב לפה הוא ישר מדי- ונותן תחושה של פה מודבק.

הוא בדיכאון כי היד שלו מקומטת...
סתם

• הוסף לסימניות
מדהים שבמדהים !
במיוחד בפוטושופ - לא קל !

• הוסף לסימניות
מיוחד!

ממש מיוחד, כל הכבוד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הייתי מנסה לשפר את הפה והידיים.

• הוסף לסימניות
וואוו, וואוו, וואו!
ציור מדהים!!!!!!!!!!!!!!

אבל למה החליפה שלו בצבע בורדו?

• הוסף לסימניות
לא רגיל!
הצבע של החליפה דוקא חי ויפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד! כל הכבוד על הסבלנות...
שים לב - הנק' הלבנות בעיניים לא נמצאות באותו המקום מה שגורם לו להראות קצת פוזל.
הכובע נראה מימי קום המדינה... מידי "שמאטע". (גם אם במקור הכובע שלו מימי הבר מצוה שלו, כדאי בציור לעבד קצת שיראה טוב ולא כאילו אתה לא יודע לצייר...)
הגבה בצד ימין קצת למעלה מידי- אם תעשה קו אלכסון על העיניים ותקח את אותו הקו על הגבות תראה שהיא מידי למעלה.
סליחה על כל ההערות- דוקא בגלל שהציור טוב- מתחשק לתקן קצת שיהיה מושלם!

• הוסף לסימניות
זה נורא יפה!
וזה כנראה לא באמת חשוב אם אתה לא דוקר כמה כאלה כל יום, אבל תמונת הורידים בידיים לא הכי אנטומית (-:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yam162;768201:
זה נורא יפה!
וזה כנראה לא באמת חשוב אם אתה לא דוקר כמה כאלה כל יום, אבל תמונת הורידים בידיים לא הכי אנטומית (-:

כן,
לא סיימתי את הידיים עד הסוף לפני העלתי
סליחה שזה נראה קצת מלחיץ.

• הוסף לסימניות
מדהים ונוגע ללב,
איזו הבעה!!!
אדיר!
העיניים ממש מדברות מה'דף'.

• הוסף לסימניות
אההה ממש לא מלחיץ! ככה נראות ידיים של אנשים מבוגרים, ואולי יש כאלה שנלחצים מזה- אבל זה מה יש. פשוט בציור הם עוברים במיקום לא נכון אבל זה רק כי אני עובדת בבית חולים וזה קפץ לי. הציור מהמם (-:

• הוסף לסימניות
ההבעה בעיניים כ"כ אמיתית וחמה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה