חו"ד תיבת נח

• הוסף לסימניות
הקובץ הראשון ייצא ממאיה.. על מי מנוחות...
הקובץ השני הוא לאחר עבודת פוסט קטנה.

נ.ב. בקובץ הראשון הסאונד -בטעות :)

נ.נ.ב. מי שרוצה להשתמש בסרט באופן אישי, שיבקש רשות.

קבצים מצורפים

• TEIVAT.mpg
    9.2 MB · צפיות: 31
  • TEIVAT STORM_1.mpg
    9.6 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מדהים מדהים

מדהים!

• הוסף לסימניות
ואי איזה יופי, יש מצב שאת המים היית צריך לעשות במצב 3 או משהו כזה כי הגלים לא מתעגלים, אבל באמת יפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד

הגלים קצת מזכירים יהלומים אבל סה"כ נראה מקצועי

• הוסף לסימניות
מוצלח מאד בפרט ההתנדנדות של התיבה.
הגלים מדי פלסטיקים. תנסה לרכך אותם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל הערותכם נכונות, אך בייחסיות למחיר שקיבלתי, זה המון בשביל הלקוח.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
אני ממש לא יודעת לעבוד על מאיה אבל בכ"ז, הגג נראה ללא נפח ז"א כשהתיבה מקבלת זווית צפייה אחרת נראה כאילו ה"עובי" של התקרה הוא בערך כשל דף נייר...

• הוסף לסימניות
ואו! זה ממש מהמם!!!

• הוסף לסימניות
וואו פשוט מדהים...איזה יופי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;579707:
כל הערותכם נכונות, אך בייחסיות למחיר שקיבלתי, זה המון בשביל הלקוח.

עבודה נחמדת אבל יש הרבה מה לשפר.
אם אתה מבקש חו"ד בשביל לשפר את העבודה אז הטיעון הזה לא רלוונטי.
פעם הבאה תפרסם את המחיר שניתן חו"ד לפי המחיר.

אני אומר את הדברים כלפי הרבה מהעבודות כאן שמתפרסמות כדי לקבל "ואוו!!" ולא כדי
להשתפר וחבל כי אפשר ללמוד הרבה אחד מהשני ולהתקדם.

אז בא תקח את זה צעד קדימה תיקח כמה מההערות כאן בצורה מעשית (שאני מאמין שאת כולם כבר ידעת בעצמך) תשפץ ותפציץ ברנדר משופר לחו"ד נוספת.

הערה יותר פרקטית- יש בעיה של חוסר רזולציית פוליגונים (סגמנטציה) במים תעלה את הערך ששולט על זה.
התיבה לא מפורטת מספיק- תן לה טקסטורה של גזעים (או תמדל, יותר טוב) תן לה נפח, תשתמש בצ'מפר למראה יותר טבעי.
בנתיים נסתפק בזה עד לפעם הבאה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נראה יפה
טוב לדעת שלמרות שאין לי כלום עם עריכת וידאו כדאי להסתובב גם כאן :)
את רוב ההערות כבר אמרו לך וזה בדיוק 2 שניות לעשות אותם
אבל זה היה מאריך את זמן הרנדר (שלדעתי גם כך היה ארוך) בפי כמה
פעם הבאה אל תפרסם כמה קיבלת אלא תוך כמה זמן ועם איזה מנוע רנדר

נ.ב העריכה של הסרטון הורידה את ערך רוב ההערות שקבלת כי גם כך זה חשוב ולא מי יודע מה רואים (בטח שלא בליטות של עץ בתיבה)

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם!
אהבתי בעיקר איך שהתיבה מתנדנדת ע"פ המים. וואו!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!
האם התיבה בנויה בקנה מידה נאמן למקור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;579747:
עבודה נחמדת אבל יש הרבה מה לשפר.
אם אתה מבקש חו"ד בשביל לשפר את העבודה אז הטיעון הזה לא רלוונטי.
פעם הבאה תפרסם את המחיר שניתן חו"ד לפי המחיר.

אני אומר את הדברים כלפי הרבה מהעבודות כאן שמתפרסמות כדי לקבל "ואוו!!" ולא כדי
להשתפר וחבל כי אפשר ללמוד הרבה אחד מהשני ולהתקדם.

אז בא תקח את זה צעד קדימה תיקח כמה מההערות כאן בצורה מעשית (שאני מאמין שאת כולם כבר ידעת בעצמך) תשפץ ותפציץ ברנדר משופר לחו"ד נוספת.

הערה יותר פרקטית- יש בעיה של חוסר רזולציית פוליגונים (סגמנטציה) במים תעלה את הערך ששולט על זה.
התיבה לא מפורטת מספיק- תן לה טקסטורה של גזעים (או תמדל, יותר טוב) תן לה נפח, תשתמש בצ'מפר למראה יותר טבעי.
בנתיים נסתפק בזה עד לפעם הבאה.
בהצלחה!

תראה, חוו"ד אני מתכוון באמת שיהיו הערות, אך הערות שהם חדשות לי, כמובן שלא אתקן בין כה וכה, כי בשביל הסכום זה מספיק, אך זה שהמים לא חלקים, והתיבה ללא נפח, וחסר ראליסטיות באיכות התיבה, את זה ראיתי וזה בכוונה, אני התכוונתי יותר ח"ווד על הפוסט, אפילו שאפשר להוסיף ברקים ורעמים וכו'....

נ.ב. הלוואי שהיה לי זמן לשפץ, אני חייב לעושת עוד 30 קטעי אנימציה ברמה נמוכה עקב המחיר, ואין לי זמן להשקיע בכלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;579751:
נראה יפה
טוב לדעת שלמרות שאין לי כלום עם עריכת וידאו כדאי להסתובב גם כאן :)
את רוב ההערות כבר אמרו לך וזה בדיוק 2 שניות לעשות אותם
אבל זה היה מאריך את זמן הרנדר (שלדעתי גם כך היה ארוך) בפי כמה
פעם הבאה אל תפרסם כמה קיבלת אלא תוך כמה זמן ועם איזה מנוע רנדר

נ.ב העריכה של הסרטון הורידה את ערך רוב ההערות שקבלת כי גם כך זה חשוב ולא מי יודע מה רואים (בטח שלא בליטות של עץ בתיבה)

לגבי המנוע רנדר זה מנטל ריי, ברמת פיינל גאדר, עם הקפאה שלו, לאחר זריקת החלקיקים של הפיינל בכמה מקומות לאורך הסרט (בכדי לחסוך זמן), הרינדור לקח חצי שעה בערך. לפי חישוב שלי יוצא שמשלמים לי בערך 350 שקל עבור זה , וזה די והותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה