חו"ד תעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
תודה
נ.ב.
הצבעים זרחניים מעט בגלל הפורמט, אתקן בהמשך

קבצים מצורפים

• %D7%91%D7%9B%D7%99%D7%AA%D7%94.jpg
    KB 823.9 · צפיות: 18
  • %D7%A1%D7%91%D7%90%20%D7%95%D7%A1%D7%91%D7%AA%D7%90.jpg
    KB 537 · צפיות: 16
  • %D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%9D%20%D7%A2%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%9F.jpg
    KB 711.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הציורים מקסימים!
פרט שמאד בלט לי לעין, שדורש תיקון, נמצא בציור השני. זוית האיור לא נכונה. קודם כל, נראה שלמקרר אין עומק. לפי הקירות מצדדיו. ושנית, תסתכלי על הכיור, עשית לו עומק, שאותו אמורים לראות, רק אם מסתכלים על המטבח מהצד. אבל אם זוית הראיה/הציור שלך היא ישרה, הכיור אמור להיות מצויר כטרפז ולא כמקבילית, והקו שציירת כדי לסמן את העומק שלו אמור להופיע בשני הצדדים.

• הוסף לסימניות
סגנון שמח וזורם!
בעיות פרספקטיבה, בעיקר בשני ובשלישי.
באיור הראשון שולחן המורה מתקבל גבוה מידי, והפח גדול מידי.

• הוסף לסימניות
על הפרספקטיבה כבר דיברו,
בציור הראשון הייתי מבדלת את הרצפה ואת קישוט הקיר בצבע אחר.
ציורים קלים ומתוקים!

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר!!!!
השולחן של המורה כנראה על קתדרה... כי הוא קרוב מדי...
במטבח הפרספקטיבה של הקיר השמאלי קצת בזווית פתוחה מדי.
הברז שעל הכיור לא מטבחי במיוחד. כדאי לשנות אותו.
בסלון, אם כבר שיכפלת את הכורסה פעמיים אולי כדאי להגדיל טיפטיפה את הקרוב יותר ואז לסדר אותו בפרספקטיבה.

• הוסף לסימניות
אין לי מילים! הארתם את עיני.
עשיתי את התיקונים (במידת האפשר, בהתחשב בזה שהם כבר צבועים)
וזה לגמרי השתפר!

• הוסף לסימניות
אין לי מילים! הארתם את עיני.
עשיתי את התיקונים (במידת האפשר, בהתחשב בזה שהם כבר צבועים)
וזה לגמרי השתפר!

• הוסף לסימניות
נשמח לראות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה