• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה דעתכם...

• הוסף לסימניות
התמונה השניה חמודה ביותר!

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות.
השניה כל כך מביעה..

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות, לדעתי הן היו מתאימות בצבעוני

• הוסף לסימניות
מהמם! לדעתי כן מתאים ש"ל אבל הייתי ממירה אחרת בתמונה הראשונה, שהפנים יהיו בהירות יותר

• הוסף לסימניות
הראשונה קצת חשוכה, השניה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
תודה
דווקא הראשונה צולמה במקור בש"ל

• הוסף לסימניות
השניה פשוט מדהימה
שובה לב!!!!!!!!
המון הצלחות!!

• הוסף לסימניות
השניה מדהימה!
הראשונה יפה אך חשוכה

• הוסף לסימניות
PERLAH
תוקן שנית...:)

• הוסף לסימניות
לאה תודה אבל אני בכוונה לא עשיתי בה שום שינויים(ולא מתוך חוסר ידע).צילמתי אותה בש/ל(ויש לי גם קובץ raw)ואני חושבת שהיא מיוחדת דווקא כמו שהיא.ולא כמו עם העיבודים ה"סטנדרטיים".אני חושבת שעם הבהרה היא מאבדת מהאופי שלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PERLAH;987183:
לאה תודה אבל אני בכוונה לא עשיתי בה שום שינויים(ולא מתוך חוסר ידע).צילמתי אותה בש/ל(ויש לי גם קובץ raw)ואני חושבת שהיא מיוחדת דווקא כמו שהיא.ולא כמו עם העיבודים ה"סטנדרטיים".אני חושבת שעם הבהרה היא מאבדת מהאופי שלה...
לפי כותרת ההודעה שלך הבנתי שרצית חו"ד
ואני מצטערת ש"העיבוד הסטנדרתי" שעשיתי הפריע לך
לא קרה שום דבר, תמיד אפשר למחוק...:)

• הוסף לסימניות
לאה נכון,לא קרה כלום(:
המשך יום נפלא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה