דרוש מידע חזה עוף טרי

• הוסף לסימניות
יש לי עכשיו באמת שאלה
למה על מזונות אנשים מוכנים לשלם 45 שח לקילו בלי לחשוב אפילו
אבל שזה מגיע לעופות או למשל אבוקדו שזה מאוד יקר עכשיו
חושבים 20 פעם לפני
סתם שאלה
סורי שקפצתי על האשכול....

• הוסף לסימניות
רובין / שארית / לנדא / קהילות:
כל הקפואים - יקר
בשר הקר - יקר
יש חסד - זול
שפע ברכת השם - זול
אושר עד (רק קהילות) - זול
יש באושר עד שמגר טרי זול יותר בהכשר הרב מרדכי גרוס [עטרה] לא זוכר מחיר מדוייק רק זוכר שזה יותר זול מקהילות

• הוסף לסימניות
יש מכירות ביתיות
יברוב 0504132929

• הוסף לסימניות
יש לי עכשיו באמת שאלה
למה על מזונות אנשים מוכנים לשלם 45 שח לקילו בלי לחשוב אפילו
אבל שזה מגיע לעופות או למשל אבוקדו שזה מאוד יקר עכשיו
חושבים 20 פעם לפני
סתם שאלה
סורי שקפצתי על האשכול....
לא הבנתי את השאלה, את מניחה יסוד ואז שואלת, אני לא מכירה הרבה אנשים שקונים קילו מאפים סתם כך ב-45 ש"ח, לעומת זאת אי אפשר להסתדר ללא עופות לארוחות צהרים ולשבתות וחגים.
מה ההשוואה???

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה, את מניחה יסוד ואז שואלת, אני לא מכירה הרבה אנשים שקונים קילו מאפים סתם כך ב-45 ש"ח, לעומת זאת אי אפשר להסתדר ללא עופות לארוחות צהרים ולשבתות וחגים.
מה ההשוואה???
אולי את לא מכירה
בואי תראי מה קורה במאפיות

• הוסף לסימניות
@פרוגמטי אשמח לקבל פרטים
@פרוגמטי אשמח לקבל פרטים על הכשרות של הרב נויבירט ועל המכירה
ספק נויבירט בית שמש
(הוא עושה משלוחים עד הבית)
0559549321
והמייל שלו 0559549321OF גימייל וכו

חזה אצלו זה 35 כולל משלוח וזה טרי

אני ממליצה מאוד על השרות שלו

• הוסף לסימניות
גם אנחנו קונים אצלו ,שירות מעולה ,מסופק ע"י משאית קירור,
זמין לכל בעיה ,
מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
גם אני מזמין אצלו. שירות מעולה עד הבית . טרי. והכי זול שיש.
לגבי הכשרות. הרב נויבירט. זה שחיטה פרטית. אני ביררתי שזה בסדר. כמדומני שגם ישיבת וולפסון קונים ממנו. אבל אני לא בטוח בזה. אולי אחרים יידעו לומר אם זה נכון.

• הוסף לסימניות
ספק נויבירט בית שמש
(הוא עושה משלוחים עד הבית)
0559549321
והמייל שלו 0559549321OF גימייל וכו

חזה אצלו זה 35 כולל משלוח וזה טרי

אני ממליצה מאוד על השרות שלו
וזה הקישור להזמנה למכירה הקרובה https://forms.gle/GHGMDW19pRxRRYxZ6

*מחיר החזה עלה ל37 עקב עליית מחירים מצד המשחטה כלשונו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה