דרוש מידע חזיון אורקולי מצדה

• הוסף לסימניות
נראה מאד יפה ומרשים, אבל מתלבטים
האם מתאים גם לאנ"ש?
יש שירת נשים או מראות לא גלאט?
תודה לכל המלצה / דיס

• הוסף לסימניות
נראה מאד יפה ומרשים, אבל מתלבטים
האם מתאים גם לאנ"ש?
יש שירת נשים או מראות לא גלאט?
תודה לכל המלצה / דיס
הייתי שם לפני כמה שנים
אין מראות לא גלאט
יש קטע קול קטן שמושמע קול של אישה (איני בטוח שזה אישה אבל זה כביכול אשתו של אלעזר בן יאיר מדברת)

• הוסף לסימניות
לא הייתי.
אמרו לי שפחות מתאים.
באמת אשמח אם מישהו היה שם לאחרונה אולי משהו השתנה.

• הוסף לסימניות
הייתי שם בעצמי, יש כמה משפטים לא מתאימים

• הוסף לסימניות
לקחו אותנו לשם בקמפ בישיבה
חוץ מזה שזה לא עניין כ"כ את הבחורים
לא זכור לי משהו בעייתי (ועצם זה שלקחו אותנו לשם זה אומר שזה לא בעייתי).

• הוסף לסימניות
הייתי שם אמש. לא לחרדים.
בכל המוסדות החרדים לא הולכים למופע. הולכים למקום/לרכבל/לטיפוס אבל לא למופע.
שירת נשים כמה פעמים (בחלקם לא רואים את השרות ובחלקם כן), רוח מאוד ציונית ולא יהודית. כל הדמויות אפילו לא מנסות להראות כיהודים שומרי תורה ומצוות של פעם אלא כחילוניים רגילים של היום.

• הוסף לסימניות
המופע מתאים לזוג חרדי? אשמח מאוד למידע רלוונטי

• הוסף לסימניות
הקפצה
חשוב לי

• הוסף לסימניות
לא, ממש לא. בעיניי לפחות. כל הרעיון הכללי שנוי במחלוקת, ומציגים אותם כמו גיבורים ושזה ראוי להערצה שהם הרגו אחד את השני כדי למות בגבורה ולא למות ע"י האויבים. תקפו אותי שם בחילות קצת. ובכלל, יש איזה שיר בסוף עם שירת נשים, בנות לא צנועות. בקיצור, לא. יצאתי קצת מזועזעת. (מן הראוי לציין שהייתי שם לפני 3-4 שנים בערך. יכול להיות שמשהו השתנה.)
אבל אולי זה רק הסטנדרטים שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה