חזיתות ועוד במבצעי איקאה

• פותח הנושא stk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש עכשיו מבצעים באיקאה
ראיתי מחירים ממש טובים על חזיתות של ארונות ועוד
אולי למשהו תהיה הברקה איך לצאת מהרבוע ולעשות בזה שימוש עיצובי כלשהו
למשל:

• הוסף לסימניות
אני חושבת לקנות 2 חזיתות כאלו ולעשות ארון קיר בתוך נישה קיימת.

• תודה
Reactions: stk
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח שתפרטי עוד
גם לי יש נישה וזה ממש רעיון
יש לי נישה ליד הדלת שיועדה לארון מעילים הרוחב הוא 80 סמ, התוכנית שלי היא לסגור מלמעלה עם גבס ולהוסיף 2 דלתות של 200*40 ויש לי ארון.
תלוי מה הגודל של הנישה שיש לך ואיפה היא נמצאת, בעיקרון זה לא סיפור גדול.
אולי תפרטי גם את לגבי הנישה שיש לך בבית, אני אשמח לתת לך רעיון- אם יהיה לי- בשמחה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
שאלה/דעה
הדלת על ציר או עם מסילה?
על מה תתקעי את הציר/מסילה?
על הקיר זה לא נראה לי מספיק חזק הקיר יתפורר מהר מאד לדעתי את חייבת איזה מסגרת עץ

• הוסף לסימניות
שאלה/דעה
הדלת על ציר או עם מסילה?
על מה תתקעי את הציר/מסילה?
על הקיר זה לא נראה לי מספיק חזק הקיר יתפורר מהר מאד לדעתי את חייבת איזה מסגרת עץ
זה עדיין בשלב רעיוני, בכל מקרה מאמינה שבעלי ימצא לזה פיתרון.
הוא אלוף בדברים האלו.

• הוסף לסימניות
שימו לב שזה רק הזכוכיות, תבדקו כמה עולה המסגרת של החזית
יש עכשיו מבצעים באיקאה
ראיתי מחירים ממש טובים על חזיתות של ארונות ועוד
אולי למשהו תהיה הברקה איך לצאת מהרבוע ולעשות בזה שימוש עיצובי כלשהו
למשל:
שימי לב שזה רק הזכוכיות, תבדקי כמה עולה המסגרת

• תודה
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה