• הוסף לסימניות
אני כתבתי פה היום הודעה בטעות על שם משהו אחר אני רוצה לבקש בדחיפות ובתחנונים למי שיש חזנות יהודית שישלח לי כמה שיותר לאישי או למייל שלי<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בתודה רבה רבה מראש שלמה

• הוסף לסימניות
לדעתי הוא מבקש יפה, אך הכמות גדולה מדי...
תבקש שיר מסוים שאתה צריך החבר'ה כאן יעלו בשמחה. מנסיון:)
בדרך כלל לאנשים אין זמן/או סיבה אחרת להעלות דיסקים שלמים ולשלוח. וקל וחומר כמויות.

• הוסף לסימניות
אם אפשר לשלוח כמה שאפשר חברה אני מתחנן זה דחוווף לי מאוד

• הוסף לסימניות
קטעי החזנות דלעיל ממש משובי נפש.............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפונית;2350791:
נראה לי שהגיע הזמן ש''תמתן'' - נתין , את התשובות שלך ...

נכתב ע"י דונלד טראמפ;2350803:
או -
נתין. מי ייתן ותתמתן.

נכתב ע"י יוסק;2350892:
קטעי החזנות דלעיל ממש משובי נפש.............

איזה גשם... אז קודם כל ברכת ברוכים הבאים לידידנו ר' אייזיק וסליחה על ההתקפה, להבא עדיף לפתוח נושא חדש באיש את רעהו ולבקש פרטים אישיים - באישי.
אני מודה לפלאפונית ולנשיאנו יר"ה על ההערה הצודקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה