חזרה לפעילות כעצמאית

• פותח הנושא EXIT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתחילת 2020 הייתי גם שכירה וגם עצמאית
בעקבות הקורונה וכדי לקבל חל"ת (בעקבות כך שאני שכירה)
סגרתי זמנית את התיק שלי כעצמאית בביטוח לאומי
וכעת אני צריכה למלא טופס דין וחשבון לפתיחה מחודשת

השאלה שלי בפעם הראשונה בפתיחת התיק
פתחה לי אותה רואת חשבון אין לי מושג מה היא רשמה בסעיף שעות העבודה
האם אני חייבת למלא תואם למה שהרו"ח דיווחה בפתיחת התיק?
אם לא כמה זה משנה הדיוק בעניין

1593085566761.png

• הוסף לסימניות
זה לא שמנה כמה הרואה חשבון רשם
זה משנה אם את עצמאית לא עונה להגדרה או רגילה

• הוסף לסימניות
זה משנה אם את עצמאית לא עונה להגדרה או רגילה
לא מבינה דורשים ממני למלא התחלת עבודה כעצמאית
תאריך/שעות עבודה/והכנסה חודשית

• הוסף לסימניות
את עצמאית רגילה
או עצמאית לא עונה להגדרה

• הוסף לסימניות
עצמאית רגילה
עוסק פטור

• הוסף לסימניות
את יכולה להגדיר כמה שעות שאת רוצה
אב לא מידי קצת שלא תהפכי לעצמאית אל עונה להגדרה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבחור,
בין 12-19 שעות נשמע סביר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה